matawan Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Ladies And Gentlemen, Los Colorados! H μπάντα απο την Ουκρανία διασκευάζει Katy Perry. It's a shame stupidity isn't painful.
RayDTutto Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Θελω τις καλτ πολυθρονεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςς. :o :o :o :o :o Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
lofring Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 παντως φαίνεται πως το απολαμβάνουν τα παλικάρια της ουκρανίας !!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S)
astraxan19 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 απειρος ο πληκτρας. ινφινιτιβ που λεν κ στο χωριο μου. 8) Μπάτε να γιομίσω..
contactlost Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 :o Είναι πολύ μπροστά η διασκευή..! προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;) μπέτερ του ριγκρέτ σαμθινγκ γιου ντιντ
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Guru Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Πρέπει να βγάλω κάποια "σφραγίδα" που να γράφει: "ΜΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ". Το κάνω πολύ συχνά μου φαίνεται. Έχει πολύ πλάκα η φάση, αλλά γουστάρουν και το τραγουδι με τα 4 ακόρντα προσφέρεται για κάτι τέτοιο νομίζω. Η προφορά έιναι το κάτι άλλο βέβαια... :P Home - Editions Musica Ferrum
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Μα η προφορά είναι το πραγματικά κορυφαίο... προσωπικά το αγαπημένο μου σημείο είναι προς το τέλος που κρατάει το ρυθμό μόνος του ο τούμπανος και οι άλλοι τραγουδάνε... ;) Είναι το συναυλιακό σημείο αυτό. Για να βαράει ο κόσμος παλαμάκια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
burliufo Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2009 γαματη διασκευη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D http://narcan.bandcamp.com/ http://narcancrust.blogspot.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση