AntonyPath Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 εχω μια strat mexico την οποια εχω βαλει στις αγγελιες αλλα δεν βλεπω να φευγει :) ετσι ειπα να αλλαξω μαγνητες γιατι ο θορυβος που κανουν μου σπανε τα νευρα :) αν τους αλλαξω θα αλλαξει και η στρατοκαστεριλα :) ή γι αυτον τον ηχο ευθηνεται το σωμα το μανικι ή και αλλα πραγματα εκτος των μαγνητων ??? thanx
DeSeCrAtOr Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΑΛΛΑΞΑ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ COBLE.... live like angel die like a devil
Vrass Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Τον βασικότερο ρόλο τον παίζουν οι μαγνήτες, οπότε να είσαι σίγουρος ότι θα αλλάξει και ο ήχος. Πληροφοριακά, δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει, διάβασα ότι η DiMarzio παρουσίασε στο ΝΑΜΜ2009 μια σειρά από pre-wired picguards για stratocaster με κάποια πολύ δημοφιλή σετάκια από single-sized humbuckers. Συγκεκριμένα είναι τα εξής... Area Setup (Area58, Area67, Area61) YJM Setup (YJM, YJM, HS-3) Billy Corgan Setup (BC-1, Chopper, BC-2) Στο site δεν εχουν γράψει ακόμα κάτι, το διαβασα σήμερα στο καινούργιο Guitarist (τ.314) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
kultura Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Κάνε ένα google search για "noiseless pickups" και θα βρεις μπόλικα πράγματα...
AntonyPath Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 μπορειται να προτινεται κανενα σετ για φανκ blues καθαρο ηχο κυριως γιατι γινεται χαμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση