wannabe drummer Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 παιδια καλησπερα κ καλως σας βρηκα. ειμαι καινουργιο μελος κ πριν δυο μερες πηρα τα πρωτα μου e-drums.θα ηθελα να μου λυσετε εαν ξερετε καποια προβληματακια που εχω σε σχεση με συνδεσμολογια με το laptop. 1) μπορω με καποιο προγραμμα να κανω το pc να αναγνωριζει τα drums ωστε να μπορω να κανω practice πανω σε καποια τραγουδακια. 2)εαν υπαρχει καποια καρτα ηχου εξωτερικη φτηνη με midi εισοδο γιατι σκεφτηκα οτι εαν εννοσω τα drums με την καρτα μεσο usb to midi converter θα δουλεψει.ετσι πιστευω τουλαχιστον!!! σορυ για το πρηκσιμο αλλα εχω κολισει εδω κ 2 μερες κ δεν ξερω τι να κανω.ευχαριστω
bockman Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 mporeis na pareis to ezdrummer to opoio einai vst instrument kai xreiazetai ena host programma opvs to cubase.mporeis upotheto na ta sundeseis sto laptop meso usb alla tha exeis kathisterhsh ston hxo ,opote kalo tha htane na pareis mia karta hxou p.x m-audio fast track pro ,presonus k.t.l
wannabe drummer Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2009 ευχαριστω φιλε θα τα δοκιμασω κ θα σου πω
wannabe drummer Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 egatestisa k ta 2 software pou mou eipes alla dn mporw na vro na anoikso to ezdrummer.kamia voitheia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση