gregg Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Thanks φιλε schafferbfg :) just changed avatar :p
Loki Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Πολύ καλο. Μπράβο! Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
gregg Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2009 Πολύ καλο. Μπράβο! Thanks φιλε loki ;) just changed avatar :p
ignantios Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 ωραιος ο παιχτης ,μου αρεσε πολυ ...το δευτερο κυριως ;) RUN FOREST....RUN!!!!
gregg Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Thanks ignatios :) just changed avatar :p
Seezo Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2009 Εγώ μεταλάς δεν είμαι και γενικά δε την πολυπαλεύω να ακούσω metal.Το κομμάτι σου όμως εμένα μου άρεσε πολύ!Πάρα πολύ όμως, και η μελωδία και το παίξιμο!Η παραγωγή καλή μου φάνηκε, αλλά καλύτερα να ακούσεις κανένα ειδικό τι θα σου πει!
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 18 Μαΐου 2009 Πολυ καλο παιξιμο, μετριο εως καλο κομματι. Θα μπορουσες να αναπτυξεις περισσοτερο το θεμα αμα θες να γινει περισσοτερο τραγουδι παρα παρατεταμενο σολο. Επισης αν και δεν ειμαι πολυ φαν της χρησης wah-wah σε γρηγορο παιξιμο, γιατι κινδυνευεις να το κανεις να ακουστει σαν φιλτρο (βλεπε Ηammett), μ'αρεσε το που και πως το χρησιμοποιησες. Μου θυμισες πολυ τον Vai στο σολο του For the love of god. Τον εχεις μελετησει ενσυνειδητα η υποσυνειδητα. Η μηπως εφερες να παιξει κι' αυτος? ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση