jkstigma Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 εφόσον έχουμε δύο καμπίνες η μία με ένα 12άρι και η άλλη με δύο, και έχουν και οι δύο την ίδια αντίσταση, η ένταση ανεβαίνει κατά τρία ντεσιμπέλ σε όλο το φάσμα γιατί επιμένεις στα μπάσα; Huh? επίσης, για σπίτι, και ένα 12άρι με 30βατ τρανζιστοράτο οδηγεί σε έξωση από το σπίτι... oδηγει σε εξωση αν παιζεις τερμα. σπιτι τωρα παιζω με 50w τρανζιστορ και 15w λαμπα θελω τωρα να παρω καμπινα που να συνδεσω 50ρι orange αλλα και Pearce G2r δεν εχω ψεδαισθησεις οτι θα παιζω δυνατα, οσο το δυνατον χαμηλοτερα γιαυτο και ρωταω μεταξυ μονής η διπλής καμπινας. Με τα μπασα δεν επιμενω ουτε τα κυνηγαω, απλα το πρωτο πραγμα που καταλαβαν τα αυτια μου σε μαγαζι που δοκιμαζα ηχεια, ηταν πως σε μεγαλες καμπινες μουλαρωνει ο ηχος και μαλλον απο λαθος μου το μετεφρασα σε μπασα. inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
gdevelek Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 αν ήμουν υποχρεωμένος να παίζω όσο το δυνατόν χαμηλώτερα, δεν θα κοιτούσα για διπλή καμπίνα (εκτός βέβαια αν παίζεις και αλλού με τον ίδιο εξοπλισμό)
jkstigma Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 παιζω κ εκτος σπιτιου με τον εξοπλισμο αυτον, αλλα βαρεθηκα πλεον να σκαω λεφτα για εξοπλισμο κ να τον αφήνω σε καποιο στουντιο...περιμενω την πρόβα ή κάποιο live γι να τον χαρώ. Γιαυτο και θα προσπαθησω να τον στήσω σπίτι μου. γιάυτο και σας ευχαριστω για τις πληροφοριες θα τον στησω,,θα φτιαξω και το δωματιο οσο καλυτερα γινετε κ θα σας κανω report που θα πάει...soon or late,,,, (δυστυχως στο ελλαδισταν ειναι πολυτελεια να εχεις χωρο να παιζεις μουσικη σαν ανθρωπος) inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 (δυστυχως στο ελλαδισταν ειναι πολυτελεια να εχεις χωρο να παιζεις μουσικη σαν ανθρωπος) ....το παραπονο που εχουμε ολοι μας. Τυχεροι οσοι εχουν ενα χωρο δικο τους και βαρανε οσοι ωρα θελουν. Οι υπολοιποι θα τα σκαμε στα studio... και θα κουβαλαμε κιθαρες και ενισχυτες... μεχρι να φτιαξουμε το χωρο μας! Αργα ή γρηγορα... :D για την ακρίβεια είναι η μέγιστη RMS, άρα κατά κάποιο τρόπο "η μέγιστη μέση" Να διορθωσω λιγο παραπανω? ....ειναι η μεγιστη (απαραμορφωτη δηθεν ή με ταδε% παραμορφωση) μεση τετραγωνικη τιμη ισχυς! Δηλαδη τα Wrms, που λενε... To RMS σημαινει square Root of the Mean of the Square... :P
korakios Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 ....το παραπονο που εχουμε ολοι μας. Τυχεροι οσοι εχουν ενα χωρο δικο τους και βαρανε οσοι ωρα θελουν. Οι υπολοιποι θα τα σκαμε στα studio... και θα κουβαλαμε κιθαρες και ενισχυτες... μεχρι να φτιαξουμε το χωρο μας! Αργα ή γρηγορα... :D Απλά να συγκεκριμενοποιήσω το παραπάνω με μια πρόταση Φταίει ο ντράμερ! Ο κάθε τυμπανιστής πρέπει να έχει τα δικά του τύμπανα,το δικό του χώρο(με ποτά-κορίτσια κτλ) και να παίζει χαμηλά!τους καλομάθαμε.... ;D
myster_maze Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Απλά να συγκεκριμενοποιήσω το παραπάνω με μια πρόταση Φταίει ο ντράμερ! Ο κάθε τυμπανιστής πρέπει να έχει τα δικά του τύμπανα,το δικό του χώρο(με ποτά-κορίτσια κτλ) και να παίζει χαμηλά!τους καλομάθαμε.... ;D ωχ, δεν το ειχα σκεφτει.... εχεις απολυτο δικιο... για κατσε να παρω τον drummer τηλεφωνο... >:(
jkstigma Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 ....το παραπονο που εχουμε ολοι μας. Τυχεροι οσοι εχουν ενα χωρο δικο τους και βαρανε οσοι ωρα θελουν. Οι υπολοιποι θα τα σκαμε στα studio... και θα κουβαλαμε κιθαρες και ενισχυτες... μεχρι να φτιαξουμε το χωρο μας! Αργα ή γρηγορα... :D ετσιιιιιι που θα παει.... για κατσε να παρω και εγω τον δικο μου drummer τηλεφωνοοοοοοοοοο >:( >:( inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
korakios Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 ωχ, δεν το ειχα σκεφτει.... εχεις απολυτο δικιο... για κατσε να παρω τον drummer τηλεφωνο... >:( Επίσης πρέπει να κουβαλάει εξοπλισμό...στην αρχή τον εξοπλισμό τον υπόλοιπων,μετά να τον ψήσετε για κανένα ταμπούρο,πιατίνι,μετά θα βαρεθεί και θα πεί: "δεν παίρνω κανα σετ"?,μετά θα τα στήσει κάπου να παίζει άνετα&χωρίς να το καταλάβει θα παίζεται όλοι...! Ξέχασα οτι φυσικά πρέπει να πληρώνει μεγάλο μέρος της πρόβας&να κερνά μπύρες...αν τπυ σκάσεις μετά οτι με αυτά τα λευτά θα έπαιρνε ένα μαμάτο σετάκι,λύνεται&το οικονομικό...! Έχω κάνει master ψυχολογίας,τελικά...! (μάλλον παραβγήκαμε εκτώς θέματος....)
ex-PitDealer Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Ιουλίου 2009 Μαγκες Βγηκατε εκτος θεματος αλλα δεν πιραζει ειναι γεγονος παντος οτι ενας ψαχμενος(στις δυναμικες) drummer βοηθα πολυ μια μπαντα οποιουδηποτε ειδους
jkstigma Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2009 Σωστότατος παντως για να επιστρεψουμε στο θεμα μας...δεν προκειτε να βαλω τον drummer μου στο σπίτι μου, θα με διωξουν Απλα πραγματα..ενα δωματιο αφιερωμενο στην κιθαρα. Οποτε σωστη καμπινα και προχωραμε, Συντομα θα μου φερει φιλος εναν orange rocker 30 combo με ένα ηχείο ώστε να τεστάρω πως θα παίξει στο χώρο μου. Οποτε συντομα θα εχουμε μια πρωτη αποψη inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση