Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο
εγω θα πηγαινα με τα ιδια λεφτα που θα σου ζητουσε ο Καγμακης η ο Οικονομακης (2000-4000 χιλιαρικα) στην ιδια τη fender n τη Gibson

πεφτεις...λιγαααακι εξω στις τιμες....

για μια masterbuilt on off η χαμηλοτερη τιμη που ζηταει η Fender (custom shop) ειναι τα $10.000 & η GIBSON (custom shop) τα $14.000.η αναμονη δε ειναι περιπου 2 χρονια.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 98
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

η μηπως ψαχνεις ΤΗ LES PAUL και ΤΗ STRAT εκεινη που σου λειπει πραγματι και δεν την εχεις βρει η θελεις χιλιαδες ευρω για να την αποκτησεις?...

Όπως βλέπεις από τις φωτογραφίες του post μου καμμία από αυτές που περιγράφεις...

Όσο για τον ήχο που αναφέρεις, τη σήμερον ημέρα, βγάζεις ήχο και από κινέζικη των 250 ευρώ (μιλάμε πάντα για ηλεκτρικά όργανα), δεν θα βγάλεις εαν σκάσεις 3000-4000 χιλιάρικα?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημοσιευμένο

80% ? το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις?  :P

AB πολύ όμορφες οι κιθάρες σου! Για παράδειγμα πόσο πάει αυτή που έβαλες (η πρώτη)με το κλειδί στο χέρι ?

Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια.Ελπίζω να μη σε τρομάζω και να μην κάνω κατάχρηση φιλοξένιας στο forum αν βάλω τιμή;

Τη δίνω 2500.

Δημοσιευμένο

προσωπικα για κατω απο 300 ευρω/8 ωρο ,ουτε που θα το συζητουσα αν εκανα αυτη τη δουλεια..

Καλά εσύ είσαι φίρμα ;D ;D ;D...μπορείς να μην βάζεις ιδέες και στους υπόλοιπους?

Δημοσιευμένο

γιατι ρε?το ΣΥΝΑΦΙ σου που...ζουζουνιζει ΤΟΣΑ δεν παιρνει ΤΗΝ ΩΡΑ? ;D ;D ;D

για μια masterbuilt on off η χαμηλοτερη τιμη που ζηταει η Fender (custom shop) ειναι τα $10.000 & η GIBSON (custom shop) τα $14.000.η αναμονη δε ειναι περιπου 2 χρονια.

;D ;D ;D Με πρόλαβες....ήθελα να γράψω ότι εάν δεν είχα να πληρώσω στον Παπαθανασίου 25.000 ευρώ (γιατί δήλωσα 900.000 ευρώ) θα έπαιρνα μια Customshop

Eyeprotocol...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ...αλλά κάτι θα πληρώσω και εγώ!

Δημοσιευμένο

θες δε θες,οπως και εγω,το χιλιαρικακι θα το σκασεις μαγκα μου......

Το κέρατο μου...μια partcaster είναι...

Δημοσιευμένο

εδω εχεις απολυτο δικιο.

μιλαμε για ΠΟΛΛΕΣ ωρες δουλειας ενος ΥΠΕΡ-ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΥ τεχνιτη,προσωπικα για κατω απο 300 ευρω/8 ωρο ,ουτε που θα το συζητουσα αν εκανα αυτη τη δουλεια..

Μάλλον το κασέ του Paul Reed Smith έχεις!!!  ;D ;D Διάλεξε τα καλύτερα υλικά που μπορούσε να βρει και έφτιαξε o ίδιος 28 κιθάρες, no cost spared. http://www.prsguitars.com/news/2009/031609_pauls28.html

http://www.prsguitars.com/pdf/Pauls28_VintageGuitar.pdf

H τιμή; Για πείτε...  :P

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση