elavd Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Μέχρι σήμερα υπήρχαν 2-3 επιλογές πάνω δεξιά (πάνω από την αναζήτηση) οι οποίες παρέπεμπαν μεταξύ άλλων, στα μηνύματα που προέκυψαν μετά την τελευταία επίσκεψη του εκάστοτε μέλους, στο ΝΟΙΖ. Αυτές οι επιλογές χάθηκαν (τουλάχιστον σε μένα...). ΓΙΑΤΙ ;;; ??? ΥΓ: ουσιασικά η επιλογή που χάθηκε και με "καίει" κυρίως είναι αυτό το link. www.facebook.com/YourPaintedSmile
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 εμενα γενικα με εξυπηρετουν ολες οι επιλογες!!! θα επανελθουν??? πανελιστας και ανταρτομαχητης....
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Περίμενε βρε πουλάκι μου! Υπαρχει δεξιά. Ολα θα γίνουν. Εχε λίγη υπομονή, αλλάζουν διάφορα. Προς το καλύτερο. ;) Live and let Live.
spiros69 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 κοιτα να δεις ποτε βρηκαν να κανουν αλλαγες :-*??παιδια γρηγορα γιατι δεν βλεπω τα μνμ μου και περιμενουν τηλ καποιοι φιλοι απο τις αγγελιες και ειχα τα τηλ στα μνμ μου seven deadly sins..........
elavd Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 κοιτα να δεις ποτε βρηκαν να κανουν αλλαγες :-*??παιδια γρηγορα γιατι δεν βλεπω τα μνμ μου και περιμενουν τηλ καποιοι φιλοι απο τις αγγελιες και ειχα τα τηλ στα μνμ μου Μην αγχώνεσαι! Εδώ είναι τα μηνύματά σου ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
spiros69 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δεν εχω λογια να ευχαριστησω για την εξυπηρετηση....ΤΕΛΟΣ seven deadly sins..........
korakios Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Μου δείχνουν όλα περίεργα,ψιλοκομμένα τα μενού ότι να'ναι!είναι και χαμηλή η ανάλυση στο minilaptop...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση