playloud Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Η θεση (5) στο πρωτο κλιπ κατεληφθη απο τον longshadow. Εννοειται οτι ζητηθηκαν πιστοποιητικα γνησιοτητας του σολο, ταμπλατουρα, βιντεο αλλα και τυπος λυχνιων για να ειμαστε σιγουροι :) Make me fries...
schafferbfg Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 παιδες..εμενα βγαζει πολυ θορυβο :-[ :-[ καθως δν εχω και τα σωστα μηχανιματα .. :-[ :-[ τουλαχιστον θα ακουσω εσας :P :P Rock..Dust..Light..Star
RayDTutto Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Ε αφού κάνουμε ρεζερβέ πιάσε τη θέση 5 και για μένα στο δεύτερο κλιπ. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
greg+9 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Ένα νούμερο 2 part στον greg+9 έφτασεεεεεεε
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Nα παρω 4η θεση στο 2ο τζαμ? Να παρεις μολις μου στειλεις το κλιπι σου :) Μαγκες μην αγχωνεστε. Ειπαμε, αυτο θα ειναι το πιο "αγχολυτικο" κλιπι στην ιστορια. Οπως μερικοι γνωριζετε, εχω ηδη σεβαστει τις επιθυμιες σας οσον αφορα αλλαγες, ηχους κλπ. Απο αυτο που ακουω μεχρι στιγμης και τα παιξιματα σας, μπορω να πω πως εντυπωσιαζομαι, ενθουσιαζομαι και γουσταρω απεριοριστως. Ρε, τι θα παιξω εγω τελικα? Αφηστε και κανα κολπο για εμενα. Κανονικα θα επρεπε να το ονομασω "Xeκαυλωμα jam" αλλα....... Λοιπον κοριτσια, με χαρα μου ανακοινωνω οτι το 1ο κλιπ ΕΚΛΕΙΣΕ. Πινακας παρακατω: 1o 2o 1. gregg Makispoll 2. X-minor Greg+9 3. panagiotisrx7 kotsadoros 4. z43k0 --------- 5. Longshadow mscmkr (δεν εχει στειλει αλλα ειναι συνεμπνευστης οποτε....) 6. Playloud (who?) lambrosgg Θα ειναι αμαρτια να μην γινει και 3ο κλιπι καθοτι περιμενω κι απο αλλες "αδερφες" ψυχες που ειχαν πει στην αρχη μεσα. Ειπαμε ο χρονος δεν πιεζει. Γουσταρουμε και παιζουμε..... Make me fries...
kwstas79 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2009 Εγώ αύριο θα στρωθώ να γράψω για το πρώτο μέρος, έχω-δεν έχω έμπνευση. Σήμερα δεν μπόρεσα, είχα επισκέψεις από το υπερπέραν (αγ. παρασκευή). LEGO people live in houses made of their own flesh.
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Έστειλα και εγώ το κατιτίς μου!!! ;D ;D You are wrong f**ked and overatted...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Τάκη πότε πιστεύεις θα ακούσουμε το 1ο jam track; ΒΤW εγώ έγραψα με POD 2.0 και την Swirl Jem parts guitar ;D ;D ;D ...When i got the music i gotta place to go...
playloud Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2009 Θα προτεινα οποια αποκαλυπτηρια να γινουν τουλαχιστο μετα απο μια εβδομαδα, για να εχει ενδιαφερον το θεμα αλλα και για να στειλουν οσο το δυνατον περισσοτεροι. Η αλλη Κυριακη νομιζω οτι ειναι καλα. Αμα δεν υπαρξει αλλο ενδιαφερον μεσα στην εβδομαδα θα ειναι και τα τελικα. Θελω να πιστευω ομως οτι τουλαχιστον 3 κλιπ θα υπαρξουν. Και δεν θα ειναι κι ασχημα ε? 18 παιχτες Ο janick ηδη εχει το 3ο μερος στο 3ο κλιπι Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση