playloud Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Μπορεις να μου το στειλεις και με email Make me fries...
kramer8 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 λοιπον θα τα βρουμε αυτα σε λιγο,count me in για το εκτο μερος του 3ου... hell aint a bad place to be...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Ενα 4o μερος μπορω να εχω στο 12 παρακαλω? ;D σε οποιο κλιπ να΄ναι και οταν κι αμα ::) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
playloud Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Παιδια, ΑΝ ολα πανε καλα κι ΑΝ ολοι μου στειλουνε μεχρι την Κυριακη οπως εχουμε πει εχουμε 3 κλιπακια ΓΕΜΑΤΑ (και ΓΑΜΑΤΑ). Τωρα, για 4ο κλιπ εχω ηδη συμμετοχη του Mehiko για το 3ο μερος και ο delta66 "εδωσε σημα" για το 4ο μερος. ΜΑΚΑΡΙ ως την Κυριακη να συμπληρωθει η 6αδα που απαιτειται για την συμπληρωση. Αλλιως ειπαμε, δεν μας πιεζει ο χρονος. Εγω ειμαι εδω και ΜΕΤΑ την Κυριακη για οσους δεν το ηξεραν, η δεν προλαβαν, ωστε να γινει ΚΑΙ το 4ο κλιπ Make me fries...
oizgeorge Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2009 δυστυχως count ne out :( :( δεν μπορεσαμε να συναντηθουμε με τον αλλο τελικα Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
solega Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 εστειλα κι εγω δε ξερω αν το πηρες.... :-\
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 ναι solega ολα οκ, σορυ ξεχασα να σε ειδοποιησω Επι τη ευκαιρια, delta66 και το δικο σου οκ Make me fries...
bbas Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 να κανει τη γνωστη διαδικασια με το panning δηλαδή ποι ειναι η διαδικασια?
playloud Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 διαβασε φιλε μου προηγουμενες σελιδες και ποστ. Ειμαι σιγουρος οτι την εχω πει 2-3 φορες Make me fries...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2009 Ωραιος Τακη και μπραβο για την πρωτοβουλια. "Το rock μας φερνει πιο κοντα" Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση