zithon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Με Aged πλαστικα και mint green pickguard.Ισως να θελει και καπια ακομα πραγματακια αλλα δεν μου ερχεται τιποτα προς το παρον...για ριξτε καμια ιδεα... NON SERVIAM...
BoogieMan Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Μπορεις να βουτιξεις τα πλαστικα μερη σε καφε για καμια βδομαδα για να κιτρινισουν και να οξυδωσεις τα μεταλλικα μερη με καταλληλο υγρο! παντως πολυ καλη φαση...εγω γουσταρω ρελικ φουλ! ;D Texas tone that's bad to the bone...
zithon Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Φοβαμαι να κανω κατι τετοιο στα μεταλλικα μερη γιατι αν γινει μαλ...κια μετα...πεταξε το πουλακι! NON SERVIAM...
BoogieMan Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 τσεκαρε Texas tone that's bad to the bone...
X-minor Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2009 Φοβαμαι να κανω κατι τετοιο στα μεταλλικα μερη γιατι αν γινει μαλ...κια μετα...πεταξε το πουλακι! Δεν είναι τίποτα επικίνδυνο. Το συγκεκριμένο υγρό το βρίσκεις (σχετικά) εύκολα, χρησιμοποιείται ακόμα και σε μερικά κοσμήματα, και δεν καταστρέφει το μέταλλο. Απλά θέλει λίγη προσοχή με τα χέρια. Κατά τ'άλλα, το βιντεάκι που παρέθεσε ο BoogieMan τα δείχνει όλα. Όσον αφορά το relic, προσωπικά είμαι κατά, αλλά καλό βγήκε, αν και θα το προτιμούσα λίγο πιο "ομαλό", δηλαδή όχι τόσο μεγάλα μέρη "καμμένα". Με γειά τη νέα κιθάρα! :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση