Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Λοιπον ας πω και εγω τη γνωμη μου μιας που την ειπα και στο φιλτατο ff με πμ και εχω ασχοληθει πολυ με jem... Η κιθαρα ειναι fake και δεν χρειαζεται ουτε καν να μεγαλωσει κανεις τις photos για να το καταλαβει, οι λογοι ειναι αυτη που λεει ο si rah ο οποιος και αυτος ξερει πολλα για τις συγγεκριμενες κιθαρες...

Απλα ηθελα να συμπληρωσω οτι δεν χρεαζεται μια αληθινη jem να γραφει team j craft... Οι παλιοτερες και κατα καποιους "καλυτερες" jem ειχαν μονο sn και το "made in Japan", επισης το neck construction στις παλιοτερες ειναι διαφορετικο απο 'τι στις πιο καινουργιες (μετα το 2002-3 αν δεν κανω λαθος) Στις παλιες ηταν 3 piece ενω στις τωρινες 5 piece.... Το τρεμολο εχει αλλαξει 3 φορες στις Jem απο το 87 που παρουσιαστικαν... Edge (original) - Lo pro Edge - Edge pro... Και τελος,  εχω παιξει με μια fake και οπως λεει και ο Jasemeister, το καταλαβανεις απο την πρωτη νοτα οτι η κιθαρα δεν "τραβαει" (σε αυτη που δοκιμασα εγω τουλαχιστον)

Δημοσιευμένο

Παιδες θα συμφωνησω με καποιον προλαλισαντα οτι εδω δεν ειναι χωρος για επιθεσεις σε μελη. Κ μου παζαρευε τη μια κ του ξυνιζε η αλλη κ παει λεγοντας.   Ουτε χαλαει τη πιατσα κ τετοια. Αν κατι δεν ειναι οριτζιναλ καποιος που ξερει το βλεπει, το ερευνει , το ψαχνει πριν το αγορασει , κοιτα πληροφοριες, κ ελεγχει. Ετσι δε προκειται να εξαπατηθει ποτε. Χωρις παρεξηγηση φιλε ff το να λες οτι πανε να με πιασουνε κοτσο , απλα σε υποβιβαζει οτι δεν τσεκαρες σωστα πριν προτεινεις. Κ το λεω επειδη κ εγω θα τη παταγα επειδη δεν τα ηξερα ολα αυτα. Ομως θα ρωταγα, θα μαθαινα κ θα ημουν διαβασμενος κ προετοιμασμενος κ δε θα εκανα την αλλαγη.

Δημοσιευμένο

Την κιθάρα δεν την αγόρασα,δεν την πάτησα.

Η όλη ιστορία έγινε για να μην την πατήσουν  φίλοι απο το Noiz.

Τελικά ο φίλος την πήρε πίσω,δεν το ήξερε,την πάτησε και ο ίδιος.

Οπως και να έχει,εγω δεν κατάλαβα ότι είναι αντίγραφο η κιθάρα.

Η κιθάρα παίζει είναι καλή μαιμού.

Και τέλος δεν μπορεί ο καθε φίλος, να ξέρει τα πάντα για όλες τις κιθάρες.

• 1 μήνα αργότερα...
Δημοσιευμένο

Αυτος που ανταλαζε την jem REPLICA με epiphone ημουν εγω και στην αγγελια μου ημουν ξεκαθαρος πως η κιθαρα ηταν μαιμου δεν τιθεται θεμα κοροιδιας ηξερα τι πηρα και ηξερα τι ζητουσα!! τελικα πουληθηκε!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...