Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Να προσέξεις η δηλωμένη σου αξία CIF να μην ξεπερνά τα $50 ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 ΑΝΤΕ να βλέπω τα πμ να έρχονται... :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
alexnir Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 srr, επειδη εχασα επεισοδια.....το μερος το εμαθα, την ωρα την εμαθα, την μερα δεν εμαθα! για παρασκευη λετε? Καπου,καπως,καποτε,κατι πηγε στραβα στην εξελιξη!!
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Ναι, μεθαύριο Παρασκευή ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
audiokostas Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Bump για να το βλέπουν και οι απογευματινοί............. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
yann Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Αν έρθω από Ερμού, πληρώνω Τελωνείο; Eλα απο κατω,απο τον πεζοδρομο...εδω "καθαριζω" εγω!( "..να,αυτη..αυτη'ν'η γειτονια μου..ντο-ιν'ντο-ιν...") ;D Τι βλεπω? 999 μυνηματα?Ε,δε μπορω να σου πω να τα χιλιασεις τωρα...! ;) -Τις απαντησεις δεν τις ηξερα,αλλα ευτυχως ειμαι πανκ! Παω για πμ..... Ω,γαμauto,..ειναι ηδη μμ.... Να το στειλω αυριο?;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω!
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2009 Μέχρι τώρα είμαστε: 1. audiokostas 2. bihlas87 3. BigAlejandro 4. yann 5. moi Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
audiokostas Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Μέχρι τώρα είμαστε: 1. audiokostas 2. bihlas87 3. BigAlejandro 4. yann 5. moi 5 !??!?!! Μόνο 5 :o ??? Ούτε ταξί σε ώρα αιχμής ...... Εδώ πάω να γιορτάσω τα 1000 μου ποστ (ο τίτλος Short-Scale Ambassador μου αρμόζει περισσότερο από το οξύμορον της προσωπικότητάς μου noizholic ;D ) και εσείς περί άλλων τυρβάζετε; Που είναι ο μπανανίτσας, σκεύρης, Νέστωρας, Μπόσσης, κουλτουριάρης, Μπουκλάκιας, Μπουζούκιας και και και, ε; Που ; ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΠΑΡΑΥΤΑ. ΠΑΝΚ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
kultura Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Εδώ είμαι audiokwstakh μ'... Δεν έχω στείλει ακόμα πμ, το απόγεμα, όταν το σιγουρέψω... ΥΓ.: Πρώτο ποστ από το σχολείο... :P
kwstas79 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2009 Θα έρθω ρε. Θα φέρω και παλίσσανδρο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση