darshan Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Oτι ξυλο και να εχεις απο τη στιγμη που θα βαλεις ακτιβ μαγνητη θα μπει στη κατηγορια του κοντρα πλακε... εχω 3 κιθάρες με emg85 18V σε bridge/neck, εκ των οποιων οι δυο είναι LP. Όλες ακούγονται διαφορετικά. Αν δεν είναι το ξύλο, τι είναι? Επίσης, αν έχεις volume/tone στο 10 αρχίζουν να γίνονται όλα ίδια, αλλά πιο κάτω νομίζω αρχίζει το "μέλι"...
Vrass Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Κορίτσια, έχει ξεφύγει λίγο το πράμα μου φαίνεται... Το παλικάρι δεν μας έχει πει καν τι ενισχυτή έχει και άλλος του λέει για EMG, άλλος για Χ2Ν και αλλες ιστορίες... Οι "πολύ δυνατοί" μεταλομαγνήτες δεν έχουν κανένα νόημα ύπαρξης όταν συνδυάζονται με μπεμπέκο ενισχυτάκο. Τους πιο βαρβάτους ήχους μου τους έχω βγάλει με την epiphone explorer goth με τους μαμίσιους "ψόφιους" μαγνήτες με ένα σετ 11άρες χορδές και καρφί πάνω σε mesa boogie triple rectifier, ή σε Μarshall JCM2000 DSL 50W με καμπίνες 4x12... Ουτε πεταλιέρες που παίζουν μόνες τους, ούτε μαγνήτες με μπαταρίες, ούτε γουιζαρντ "γρηγορα" μανίκια... Σωστός ενισχυτής για αυτό που θελει ο καθένας να βγάλει, και παχουλές χορδές είναι, πιστεύω, τα βασικότερα. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
freddy692000 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Κορίτσια, έχει ξεφύγει λίγο το πράμα μου φαίνεται... Το παλικάρι δεν μας έχει πει καν τι ενισχυτή έχει και άλλος του λέει για EMG, άλλος για Χ2Ν και αλλες ιστορίες... Οι "πολύ δυνατοί" μεταλομαγνήτες δεν έχουν κανένα νόημα ύπαρξης όταν συνδυάζονται με μπεμπέκο ενισχυτάκο. Τους πιο βαρβάτους ήχους μου τους έχω βγάλει με την epiphone explorer goth με τους μαμίσιους "ψόφιους" μαγνήτες με ένα σετ 11άρες χορδές και καρφί πάνω σε mesa boogie triple rectifier, ή σε Μarshall JCM2000 DSL 50W με καμπίνες 4x12... Ουτε πεταλιέρες που παίζουν μόνες τους, ούτε μαγνήτες με μπαταρίες, ούτε γουιζαρντ "γρηγορα" μανίκια... Σωστός ενισχυτής για αυτό που θελει ο καθένας να βγάλει, και παχουλές χορδές είναι, πιστεύω, τα βασικότερα. ;) Εγω εχω εναν 100βαττ Randall και εχει και την ιδια κιθαρα με σενα epiphone gothic explorer λοιπον μπορω να σου πω οτι ειχε καλο ηχο κε τους στοκ μαγνητες αλλα οταν εβαλα τους EMG απογειωθηκε καμια σχεση με πριν χωρις πεταλια και μαραφετια τα οποια δεν πολυ γουταρω κιολας.Επισης πηγαναμε σε ενα στουντιο που για amps ειχε 2 μαρσαλλ με καμπινες και ειχα παιξει και με EMG και χωρις εεεεεε ΚΑΜΙΑ σχεση.Προ EMG ολο κατι μου εφτεγε στον ηχο μου και ψαχνομουνα πηρα και πεταλιερα καπωες καλυτερα αλλα οχι οτι ζηταγα οταν αλλαξα σε EMG ουτε reverb δεν βαζω τοσο ευχαριστημενος ειμαι και την πεταλιερα την εχω για κουρδιστηρι και μετα την αποσυνδεω γιατι αλλιωνει το ηχο βαζει πολλα μεσαια και κατεβαζει το volume. Αυτα απο μενα
studio54GR Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Νομίζω ότι όταν φτάνουμε στο θέμα αλλαγή μαγνητών όλα τα υπόλοιπα είναι λυμένα Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Πάντως τα ξύλα δεν παίζουν ρολ........................................................................ LEGO people live in houses made of their own flesh.
dr.peters Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 μονο ροκ! ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης....
yohan Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Vrass έχω fender blues junior & digitech grunge...Δεν ξέρω πάντως με τη jackson μου συνενοούνται καλά ;D
Vrass Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 Ωραιος ο blues junior αν και δεν είναι προσανατολισμένος σε ακραίο ήχο. Βεβαια για χρήση στο σπίτι είναι πιο κατάλληλος, όχι σαν το 100άρι Marshall JCM900 που έχω εγω και τα γκρεμίζει όλα όταν πάω να παίξω... :P Κανε μια δοκιμή με κάποιους από τους μαγνήτες που λες σε συνδυασμό με ένα ποιοτικό distortion (εμένα μου αρέσουν πολύ τα tech 21 sansamp GT2, T-Rex Bloody Mary και θέλω να δω και το λαμπάτο Twin Tube Mayhem του Seymour Duncan), και πιστεύω ότι θα βρεις κάπου εκεί τον ήχο που ψάχνεις. ;) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
yohan Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2009 vrass i'll agree! Καλοκοιτάζω επίσης το βοξ bulldog distortion & το mxr dime distortion.
florinioths Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 γιατι δεν δοκιμαζει και τους invader o φιλος? :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση