yohan Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Είμαι αναμεσα σε seymour duncan blackouts, emg 81-85 & seymour duncan sh-6 - 59.
Vrass Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Ολοι αυτοί που λες μια χαρα θα παίξουν όπως και 1002 αλλοι... Το θέμα είναι εσύ τι ήχο θελεις, αν τους έχεις ξαναακούσει σε άλλη παρόμοια κιθάρα κλπ... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
yohan Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Εχω ακούσει EMG και μου άρεσαν αρκετά. Εχω dimarzio x2n στο συγκεκριμένο κιθαρόνι ο οποίος με έχει απογοητεύσει. Θέλω ήχο τύπου at the gates,suffocation,slayer, dying fetus...
freddy692000 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Εχω μαονι με EMG αλλα 81/60 και ο ηχος μοιαζει πολυ με megadeth/pantera δεν ξερω αν βοηθαει αυτο.Απο καθαρα ο 61 κατι βγαζει ο 81 αστο καλυτερα.Οσο γιατο 85 που θες απο καθαρα θα ειναι αστ βραστα αλλα θα ειναι μανουλα σε sweep. ^Αν βοηθησα καθολου
yohan Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Αν βοήθησες λέει....EMG ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
bloody_sunday Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Μαόνι τελικά... καλό για μέταλ!! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ZIKO Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Αν σκεφτεσαι να παιξεις ακραιο μεταλ θα διαλεξεις active , δεν παιζει τοσο σημασια το ξυλο οταν βαζεις active μαγνητες διοτι ακομα και στον αερα να τους βαλεις θα εχουν ενα σχετικα παρομοιο ηχο. Δοκιμασε τους emg 85 x που μολις βγηκαν γιατι υποτιθεται δινουν λιγο καλυτερα μεσαια και δεν εχουν αυτον τοσο τον αποστειρωμενο ηχο που εχουν οι απλοι active Tone is in the ear of the beholder
studio54GR Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Συνταγή για μέταλ και χαρντ απλή και γνωστή EMG 85 / 85 με 18v Ή SD Blackouts (Dave mustaine set). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Vrass Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Βασικά εχω ένα προαίσθημα ότι το πρόβλημα δεν είναι οι μαγνήτες του αλλά οι λάθος ρυθμίσεις σε πετάλια, ενισχυτή, εξοπλισμό γενικά.... Δεν μας έχει πει ο φίλος τι περιλαμβάνει το set-up του καν. Αμα έχει κανέναν entry level τρανζιτοράτο ενισχυτη των 20watt με 10" μεγάφωνο και καμια πεταλιέρα τίγκα στην ψηφιακούρα, ούτε At The Gates, ούτε τίποτα σχετικό δε θα ακούσει. Δε φταίνε ούτε οι μαγνήτες, ούτε το μανίκη ούτε το μαόνη... ;D :P ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2009 Αμα έχει κανέναν entry level τρανζιτοράτο ενισχυτη των 20watt με 10" μεγάφωνο GORILLA? ΑΦΤΟ ΕΙΝΑΙ; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση