Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ανεβασα ρε συ, με το που την παρέλαβα...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=153195.210

Απλά μάλλον πέρασε απαρατήρητη... :-[

Καλά έχω ποστάρει κιόλας και δεν το θυμάμαι καν  ;D

Α ρε δουλειά μου'χεις φάει τα μυαλά! Τελικά είμαι ΠΑΝΚ!

Will pm you soon to make clips  ;)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Δημοσιευμένο

παιδιά τον συνέδεσα και δεν δουλεύει στην μεσαία θέση! όλες οι άλλες είναι οκ εκτός απ την 3! έχετε καμια ιδέα?

όταν ακουμπάω κατσαβίδι ακούγεται ήχος μόνο από την πάνω μπάρα του.. η κάτω είναι dead.. :-[ :-X :'(

Δημοσιευμένο

Με συγχωρείτε, αστόχησα προηγουμένως!

Επίσης τώρα είδα το θέμα με τον Cruiser..

Αν ακολούθησες το σχεδιάγραμμα θα έπρεπε να λειτουργεί κανονικά. Μάλλον κάποιο από τα καλώδια του Cruiser πρέπει να μην έχει "πιάσει" καλά - δοκίμασε να τα περάσεις μια φορά ακόμα με καλάι για να τα σιγουρέψεις.

Επίσης, υποθέτω ότι έχεις ενώσει το μαύρο μαζί με το άσπρο καλώδιο, έτσι;

Δημοσιευμένο

Λοιπόν! καλά τα είχα κάνει όλα και τελικά είχε πρόβλημα ο μαγνήτης.. πήγα εκεί που τον πήρα και μου έδωσαν άλλο!  ;D

έβαλα λοιπόν τον καινούριο και είναι όλα οκ! μόνο που είναι τόσο σιγανός που τον έχω ανεβάσει πάρα πολύ για να έχω ισορροπία με τους άλλους 2 τους οποίους και κατέβασα..  :o

έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? ??? ο μαγνήτης είναι πιο σιγανός ακόμα κι απ τον singlecoil που είχε η ibanez απ τη μάνα του.. :-\

Δημοσιευμένο

Μήπως έχεις συνδέσει λάθος τα καλώδια και δουλέυουν τα πηνία παράλληλα και όχι σε σειρά όπως πρέπει;

Όταν συνδέεις τα πηνία παράλληλα η έξοδος μειώνεται κατά 1/4 σε σχέση με την συνδεσμολογία σε σειρά.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημοσιευμένο

Δεν μας είπες ποιόν από τους 2 cruiser (neck - DP186 ή bridge - DP187) έχεις, αν και απ'ότι είδα στο site της dimarzio δεν έχουν και ιδιαίτερη διαφορά στο output. Αν λάβουμε υπόψη ότι ο cruiser κινείται σε σχεδόν vintage επίπεδα από πλευράς output και αν υποθέσουμε ότι ο stock Ibanez είναι λιγάκι "γκαζωμένος" τότε μάλλον μου ακούγεται σχετικά λογική η διαφορά έντασης.

Αν και η υπόθεση για σύνδεση των πηνίων παράλληλα και όχι σε σειρά είναι πολύ σωστή θεωρητικά, δε νομίζω ότι πρέπει να ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί η παράλληλη σύνδεση χωρίς διακοπτάκι θέλει ειδική καλωδίωση η οποία δεν υπάρχει καν στις οδηγίες της dimarzio  ;) 

Μια απειροελάχιστη περίπτωση είναι να μην είναι καλά κολλημένο το κόκκινο καλώδιο πάνω στο διακοπτάκι (μου έχει συμβεί) - τσεκαρέ το αν θες αλλά γενικά νομίζω ότι είναι λογική η διαφορά.

Άλλωστε, μάλλον θετικό είναι το γεγονός αυτό γιατί με χαμηλότερο output πετυχαίνεις κατά την άποψή μου γλυκύτερο ήχο στις θέσεις 2 & 4..

Δημοσιευμένο

έχω συνδέσει σύμφωνα με το διάγραμμα που επισύναψα πιο πάνω.. δηλαδή σε σειρά..

το κόκκινο μάλλον είναι καλά κολλημένο αφού το κόλλησα 2 φορές για να το σιγουρέψω, και η πρώτη με τη δεύτερη είχε το ίδιο αποτέλεσμα..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...