matawan Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Εχω δει κατα καιρους να ποστάρονται διάφορα βιντεο με πιτσιρικια που παίζουν και τα περισσότερα ήταν τρομακτικα, τουλαχιστο για εμενα. Ομως ΑΥΤΟ που θα δειτε παρακάτω, το είδα και ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ http://www.youtube.com/watch?v=aEmoSNyKejE It's a shame stupidity isn't painful.
Darky Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 . I dance,with angels,to celebrate the holocaust...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 O χοντρούλης drummer τα σπάει κυριολεκτικά!!! ;D You are wrong f**ked and overatted...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Οι πρώτοι ήταν απίστευτα καλοί. :P Δεν έπαιζαν κάτι τρομερό όπως τα περισσότερα γκρουπ της ηλικίας τους προσπαθούν να κάνουν(με την παρότρυνση των μπαμπάδων τους ;D) αλλά ήταν συκρότημα. Παίζανε σωστά ρυθμικά και παίζανε σαν σύνολο!!!! Αφού έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο από τόσο μικρή ηλικία μπορούνε να κάνουνε πολλά στο μέλλον!!! :) ..but the sun is eclipsed by the moon...
matawan Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 και να επισημάνω, οτι ειχαν το attitude! o frontman, το'χει!! :) It's a shame stupidity isn't painful.
kultura Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Οι πιτσιρικάδες του πρώτου βίντεο όντως το 'χουν... Είναι φοβερή η κίνηση που έχει ο ντράμμερ (το δεξί του χέρι)... ;D Οι δεύτεροι, ίσως επειδή δεν είναι και το στυλ μου, δεν μου άρεσαν τόσο πολύ... Πράγματι κουλ τυπάκι ό χοντρούλης, όμως... 8)
RayDTutto Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Highway to Hell (live) http://www.youtube.com/watch?v=OMh7c5XPSOk When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Ποιος ασυνειδητος ειχε την ιδεα να κρεμασουν ολοκληρη les paul πανω στο παιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση