ZIKO Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Αυτο το μπρατσο τι μαρκας ειναι και εχεο 0 ταστο? με ενδιαφερει ελεω vigier! Επισης μπορεις λιγο να αναφερθεις στις διαφορες που εχει η διαδικασια οταν βαζουμε stainless steel frets ? Καντετο sticky γρηγορα Tone is in the ear of the beholder
DELAGOHN Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Μαρτίου 2009 Αυτο το μπρατσο τι μαρκας ειναι και εχεο 0 ταστο? με ενδιαφερει ελεω vigier! Επισης μπορεις λιγο να αναφερθεις στις διαφορες που εχει η διαδικασια οταν βαζουμε stainless steel frets ? Καντετο sticky γρηγορα οπως ειπα η κιθαρα μου χαριστηκε πριν 8 χρονια ως εξης: βαμενη ολομαυρη και το σωμα ειχε σκασει στο χρωμα εκει που αρχιζει το μπροστινο comfort cut. 3 απο τα 6 κλειδια ηταν διαλημενα και φυσικα στο headstock δεν εγραφε τιποτα πριν την ξεβαψω. το σωμα ειχε πανω του μονο γεφυρα και τρεμολο, πλαστικα πιαστρακια για τη ζωνη και τιποτα αλλο. θα χρειαστει να φτιαξω μονος μου ενα τεραστιο pickguard για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκαψιμο που εχει για μαγνητες ,ποτ. και διακοπτες. Καποια στιγμη θα ποσταρω φοτο απο το σωμα. οριστε ολοκληρο το χερι: (οπως καταλαβες ειμαι στη διαδικασια δημιουργιασ μιας κιθαρας σχεδον απο το 30% και μετα) εννοεις να περιγραψω τη μεθοδο που τα ταστα μπαινουν με πρεσα και λιγιζονται απο πριν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση