not_guilty Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Έχει κανείς άποψη για τα παραπάνω ηχεία. Τα έχει κάποιος ακούσει ή πρόσφατα αποκτήσει.... Ας μοιραστεί την εμπειρία του στο forum.... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2005 Στη δουλεια χρησιμοποιουμε τα Samson Resolv 65a. Δεν θα μιλησω συγκεκριμενα για το μοντελο ( αφου δεν ειναι και αυτο που ψαχνεις ), αλλα κυριως για την εταιρια. Πιστευω οτι η Samson δεν συναγωνιζεται ευκολα εταιριες με καποιο κυρος στην αγορα. Ομως για μια αξιοπρεπη δουλεια, ειναι καλη. Η σχεση αποδοσης/τιμης ειναι αριστη θα ελεγα! Παντως, καλυτερα να μην ρωτας αλλους..Πηγαινε και ακου το μοντελο αυτο με ενα CD αναφορας που θα εχεις, για να διαπιστωσεις μονος σου αν σου κανει. Πολλοι εχουν παρει monitors και ηχεια απο εξωτερικο, κοιταζοντας μονο τιμες και διαγραμματα, και στο τελος, πηγαιναν σε ενα καθρεπτη και φτυνονταν :roll: Το μονο δυσκολο ειναι να βρεις τα συγκεκριμενα μοντελα, γιατι στην Ελλαδα το στοκ ειναι μικρο
not_guilty Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 OP Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2005 Παρόλα αυτά αγόρασα τα Rubicon 6a, και μέχρι στιγμής δεν έχω μετανιώσει για κάτι.. Ίσως μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας στο πως ακούω μουσική να θελήσω κάτι άλλο, αλλά και τα rubicon μου φάνηκαν πολύ καλά, για Home Φάση, ακόμα και για μουσική, η αίσθηση της διάυγειας που είχα με καθήλωσε στο να τα ακούω για ώρες χωρίς να κουράζομαι... Βέβαια στην ζωή μου τα μόνα ηχεία που άκουσα (monitors) είναι αυτά που αγόρασα... Και τα άκουσα όταν τα αγόρασα....Και να σου πω και κάτι άλλο, δεν θέλω να ακούσω και άλλα.... θα μάθω αυτά... με τον καιρό βλέπουμε ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση