allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Ναι ρε παιδιά δίκιο έχετε ::) ::) ::) Θυμήθηκα ότι το είχα κι εγώ το πρόβλημα. Θα ρίξω μια ματιά να δω τι mod είχα βρει και έκανα. Κάποια αντίσταση είχα αλλάξει αν θυμάμαι καλά... μήπως έκανες κάτι σαν κι αυτό που έστειλε ο alderbody?
teo.gp Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 μήπως έκανες κάτι σαν κι αυτό που έστειλε ο alderbody? Oh yessss.... Του πρόσθεσα και ένα διακοπτάκι που το κάνει να συμπεριφέρεται σαν vibrato, πολύ ενδιαφέρουσα μόντα ;)
allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Oh yessss.... Του πρόσθεσα και ένα διακοπτάκι που το κάνει να συμπεριφέρεται σαν vibrato, πολύ ενδιαφέρουσα μόντα ;) και δε μου λες..πέρα από την μόντα του vibrato, πόσο εύκολο είναι να αλλάξει αυτές τις δύο (αν κατάλαβα καλά) αντιστάσεις ένας ηλεκτρονικός άσχετος από πεταλάκια? οι αντιστάσεισ είναι απλές του εμπορίου ή πιο εξιδικευμένες για τέτοια χρήση?
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 και δε μου λες..πέρα από την μόντα του vibrato, πόσο εύκολο είναι να αλλάξει αυτές τις δύο (αν κατάλαβα καλά) αντιστάσεις ένας ηλεκτρονικός άσχετος από πεταλάκια? οι αντιστάσεισ είναι απλές του εμπορίου ή πιο εξιδικευμένες για τέτοια χρήση? απλες του εμποριου θα βαλεις. Zητα ακριβειας (metal film) μιας και δεν θα μπουν στο signal path. Αλλα και να εμπαιναν δεν θα υπηρχε θεμα. Θα σου κοστισει μερικα λεπτα του ευρω να τις αγορασεις. Καλυτερα δωσ'το σε καποιον που ξερει 5 πραματα απο κολλητηρια και ηλεκτρονικα. wood matters
allobarr Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 οκ παίδες..ευχαριστώ πολύ..μια τελευταία ερώτηση..το συγκεκριμένο mod θα φέρει τον ήχο στο ίδιο επίπεδο όταν χρησιμοποιώ το εφέ ή μήπως θα μπουστάρει και λίγο?
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Το eq είσαι σίγουρος ότι θα λύσει το πρόβλημα; Μήπως εννοείς να πατάει ταυτόχρονα το boost και το Small Stone; Φυσικα και εννοω οτι θα πρεπει να ενεργοποιει το eq pedal με τις ρυθμισεις που ανεφερα. Απο μονο του απενεργοποιημενο το eq δεν θα κανει τιποτα. Η mod που αναφερε ο alderbody ειναι οτι πρεπει. Δυστυχως δεν εχω βρει τιποτα αναλογο για την electric mistress (ουτε και mod για true bypass της). Και μια και λεγαμε για site με πολλα DIY σε πεταλια: http://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php 2 things are infinite:the universe&human stupidity
alderbody Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Και μια και λεγαμε για site εμ πολλα DIY σε πεταλια: http://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php εδω ειναι η ...Μεκκα του DIY και ο aron (admin) απο τα πιο καλα και εξυπηρετικα ατομα wood matters
teo.gp Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 οκ παίδες..ευχαριστώ πολύ..μια τελευταία ερώτηση..το συγκεκριμένο mod θα φέρει τον ήχο στο ίδιο επίπεδο όταν χρησιμοποιώ το εφέ ή μήπως θα μπουστάρει και λίγο? Το chorus σαν εφέ ούτως ή άλλως δίνει την αίσθηση του boost στον ήχο. Αν δεις τρομερή διαφορά (εγώ δεν είδα) πειραματίσου λίγο με τις αντιστάσεις. Μια πολύ καλή λύση είναι να μην κολλήσεις κατευθείαν τις αντιστάσεις στην πλακέτα αλλά να κολλήσεις βάσεις (υπάρχουν στα καταστήματα με ηλεκτρονικά, εκεί δηλαδή που θα πάρεις και τις αντιστάσεις) και να αλλάζεις τις αντιστάσεις μέχρι να βρεις τις κατάλληλες ;)
allobarr Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 λοιπόν παιδιά..σήμερα είδα ότι οι προτεινόμενη λύση αφορούσε το small stone και όχι το small clone.. Τεο gp εσύ μόνταρες το small clone? αν ναι τί έκανες? πάντως το πετάλι συνδεδεμένο στο ιν του ενισχυτή δεν μου φαίνεται να ρίχνει την ένταση..όχι ότι την μπουστάρει κι όλας.. στο effects loop πάντως η διαφορά είναι αισθητή.. παίζει άραγε να φταίει το ότι το τροφοδοτώ με μπαταρία? κανα mod για προσθήκη volume knob?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση