RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Σ' αυτά τα πακέτα δεν παίρνεις καμία PRS; Λέω εγώ τώρα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
ZombieTone Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Σ' αυτά τα πακέτα δεν παίρνεις καμία PRS; Λέω εγώ τώρα... Ενταξει μπορει να παρει και σαλονι.... Αλλα ο ανθρωπος ρωταει αναμεσα σε αυτες τις τρεις που λεει ποια προτιμας... Αν και απο οτι φαινεται αυτος εχει ηδη αποφασισει αλλα ρωταει για πλακα... Αν του απαντουσαμε αυτην που ηθελε θα ηταν τρισευτυχισμενος και δεν θα ειχε πλεον τριλλημα....
treloagori Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 οχι ρε συ δεν ρωταω για πλακα...ισα ισα...
ZombieTone Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Ελα τωρα αφου την πρωτη θελεις.... ;)
koraxprs Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 τρελλο μου αγορι... Χωρις παρεξηγηση, μου θυμιζει κατι πληκτικα επιπλα που εχουν οι γιαγιαδες... βοσ και παλι βοσ ;) +1 Εγώ στη θέση σου θα κοίταζα και την εναλλακτική που προτείνει ο Θωμας λόγω έλλειψης στοκ της supreme... Πολύ πιο ωραία μου φαίνεται :) . Επίσης αν σας πω ότι έτυχε να παίξω με VOS '57 Goldtop και η αίσθησή της στο χέρι δε μου άρεσε καθόλου θα με πείτε παράξενο;; :D :D :D ;D
fenderiarhs Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 +1 για την VOS +10000 επειδη ειναι goldtop 2 things are infinite:the universe&human stupidity
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Που χάθηκαν οι goldtop με μινι μαμάκερς ρε παιδιά ??? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Loki Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Κούκλα η supreme , εμένα σαν εμφάνιση αυτή με κέρδισε. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 Η supreme εχει carved... bottom και ειναι chambered, ενδιαφερον. Αν δεν ηταν τοσο φορτωμενη με μπλιμπλικια και ειχα τοσα λεφτα για κιθαρα αυτη θα αγοραζα. prs θα αγοραζα αλλα λεμε τωρα...
treloagori Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 20 Μαρτίου 2009 το θεμα ειναι οτι το large headstock με το binding που εχουν οι καστομ με τρελαινει,,,οποτε προσπαθησα να παιξω με στανταρντ μου φανηκε πολυ παιχνιδακι στο ματι σε σχεση με την καστομ...γι αυτο και μου ειναι δυσκολο να ξεφυγω απο κατι παρομοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση