ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Ειναι ενα θεμα που πιστευω αποτελει θεμα συζητησης μεταξυ κιθαριστων και μπουζουξιδων off the record!! Τελικα, ποιο ειναι ποιο δυσκολο & καλυτερο μουσικο οργανο? Ξερω θα πει καποιος πως καθε οργανο εχει τισ δυσκολιες του, τοσο τεχνικα οσο και μουσικα..Ενω ομως υπαρχει αυτη η λογικη απαντηση, εντουτοις, η διαμαχη συνεχιζεται, κυριως απο την πλευρα των μπουζουξιδων Ακουω αποψεις & σχολια
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Ενω ομως υπαρχει αυτη η λογικη απαντηση, εντουτοις, η διαμαχη συνεχιζεται... ??? ??? :o :o Τι λες τώρα... πού; Live and let Live.
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 ??? ??? :o :o Τι λες τώρα... πού; Η απιστευτη αυτη συζητηση-διαμαχη γινεται στις μεταξυ τους συζητησεις..εχω τυχει σε πολλες.. ο hendrix θαυμαζε τον Χιωτη, οι μπουζουξιδες καλουνται να παιξουν ποιο δυσκολα πραγματα κτλ κτλ
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 παντως εγω που συνεργαζομαι συχνα με μπουζουκιστες (οπως τους ελεγε ο Χιωτης) δεν εχω καμμια ....διαμαχη,ισα-ισα μια χαρα τα παω με τα παιδια.. ;D ;D ο hendrix θαυμαζε τον Χιωτη μαζι με κανα δυο εκατομμυρια αλλους..ε,και? ;D παντως υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μεταξυ ενος πραγματικα εξαιρετου μπουζουκιστα και ενος πραγματικα εξαιρετου κιθαριστα στην Ελλαδα ο πρωτος τα κονομαει χοντρα και ο δευτερος τις περισσοτερες φορες δεν εχει ουτε το νοικι να πληρωσει... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 και εγω μαζι σου ειμαι..απλα πολλοι μπουζου-κιστες τρωνε γερο κολλημα..και απο το κολλημα που τρωνε προσπαθουν να παιξουν shred-μπουζουκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με αποτελεσμα να αλειωνεται η χροια του και ο σκοπος για το οποιο ειναι φτιαγμενος αυτο το μουσικο οργανο ( που κατα την αποψη μου ειναι θεικο!!)
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 παντως προσωπικα προτιμω το shred bouzouki απο το shred κιθαρας.... ;D (κανει και λιγοτερη βαβουρα ;D ;D) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ex-latinangelgr Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Shred μπουζουκι.. ;D ;D ;D ;D ;D νεα μουσικη ορολογια!!!
freddy692000 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 19 Μαρτίου 2009 Ο κολλητος μου πρωην μπουζουκοπαιχτης και τωρα shredder εχει την ιδια αποψη με μενα (κιθαριστας βεβαια) οτι η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι BY FAR πιο γρηγορο και τεχνικο οργανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση