Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ειναι ενα θεμα που πιστευω αποτελει θεμα συζητησης μεταξυ κιθαριστων και μπουζουξιδων off the record!!

Τελικα, ποιο ειναι ποιο δυσκολο & καλυτερο μουσικο οργανο?

Ξερω θα πει καποιος πως καθε οργανο εχει τισ δυσκολιες του, τοσο τεχνικα οσο και μουσικα..Ενω ομως υπαρχει αυτη η λογικη απαντηση, εντουτοις, η διαμαχη συνεχιζεται, κυριως απο την πλευρα των μπουζουξιδων

Ακουω αποψεις & σχολια

Δημοσιευμένο

??? ??? :o :o Τι λες τώρα... πού;

Η απιστευτη αυτη συζητηση-διαμαχη γινεται στις μεταξυ τους συζητησεις..εχω τυχει σε πολλες.. ο hendrix θαυμαζε τον Χιωτη, οι μπουζουξιδες καλουνται να παιξουν ποιο δυσκολα πραγματα κτλ κτλ
Δημοσιευμένο

παντως εγω που συνεργαζομαι συχνα με μπουζουκιστες (οπως τους ελεγε ο Χιωτης) δεν εχω καμμια ....διαμαχη,ισα-ισα μια χαρα τα παω με τα παιδια.. ;D ;D

ο hendrix θαυμαζε τον Χιωτη

μαζι με κανα δυο εκατομμυρια αλλους..ε,και? ;D

παντως υπαρχει μια μεγαλη διαφορα μεταξυ ενος πραγματικα εξαιρετου μπουζουκιστα και ενος πραγματικα εξαιρετου κιθαριστα στην Ελλαδα ο πρωτος τα κονομαει χοντρα και ο δευτερος τις περισσοτερες φορες δεν εχει ουτε το νοικι να πληρωσει... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

και εγω μαζι σου ειμαι..απλα πολλοι μπουζου-κιστες τρωνε γερο κολλημα..και απο το κολλημα που τρωνε προσπαθουν να παιξουν shred-μπουζουκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με αποτελεσμα να αλειωνεται η χροια του και ο σκοπος για το οποιο ειναι φτιαγμενος αυτο το μουσικο οργανο ( που κατα την αποψη μου ειναι θεικο!!)

Δημοσιευμένο

Ο κολλητος μου πρωην μπουζουκοπαιχτης και τωρα shredder εχει την ιδια αποψη με μενα (κιθαριστας βεβαια) οτι η ηλεκτρικη κιθαρα ειναι BY FAR πιο γρηγορο και τεχνικο οργανο.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...