antonio536 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Λοιπον εχω τωρα την line6 floor pod basic αλλα δν ειμαι καθολου ικανοποιημενος Σκεφτομαι να παρω μια πεταλιερα η οποια να μην χρειαζεται πολλα να κανεις και να εχει ωραιουσ ετοιμους ηχους. 1η επιλογη μου ειναι η vox tonelab le ,2h zoom την καινουργια Εσεις τη 8α μου προτεινατε βασικο ειναι να μην 8ελει πολλη ψαξιμο.... Θελω λιγα και καλα να εχει...
oizgeorge Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 ολες οι πεταλιερες προσφερουν καλα πραγματα...ΑΡΚΕΙ...να τις ψαξεις... και γω στην αρχη αυτο ηθελα...να μην ψαχνω καθολου...ετοιμους ηχους κλπ...ΑΛΛΑ ετσι δεν βγαζεις ΗΧΟ! θελει ψαξιμο ο ηχος... ευτυχως εγω το καταλαβα γρηγορα :P Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου!
st_eve Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 πεταλιερες και χωρις ψαξιμο δεν γινεται με την καμια! οσες εχω παιξει τα presets τους ειναι σχεδον ελεεινα,τουλαχιστον για το δικο μου γουστο,βεβαια θα σου το πουν και αλλοι νομιζω εκτος απο εμενα. σκεψου απλα οτι σε καθε διαφορετικο ενισχυτη που θα την βαζεις για να παιξει θα εχεις και εντελος διαφορετικο αποτελεσμα ηχου με το ιδιο preset καθε φορα!αρα οταν καποιος καθεται και φτιαχνει τα preset απο τις διαφορες εταιρειες τα φτιαχνει συμφωνα μετο δικο του γουστο και σε δικα του μηχανηματα,δεν σημαινει ομως αυτο οτι και εσυ θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα πανω στο δικο σου μηχανημα ακομα και αν υποθεσουμε οτι εχετε και κοινα γουστα μετον ρυθμιστη.
gpiad Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Λοιπον εχω τωρα την line6 floor pod basic αλλα δν ειμαι καθολου ικανοποιημενος Σκεφτομαι να παρω μια πεταλιερα η οποια να μην χρειαζεται πολλα να κανεις και να εχει ωραιουσ ετοιμους ηχους. 1η επιλογη μου ειναι η vox tonelab le ,2h zoom την καινουργια Εσεις τη 8α μου προτεινατε βασικο ειναι να μην 8ελει πολλη ψαξιμο.... Θελω λιγα και καλα να εχει... νομιζω η zoom ειναι η πιο γελοια να την καταλαβεις απο ολες! αν ειναι μονο αυτο το κριτηριο σου.. 8)
akisgr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Γνώμη μου είναι να βρείς καποια πεταλιέρα που να σου αρέσει και πραγματικα να την ξεκοκαλλησεις.....πίστεψέ με θα έχεις εκπληκτικα αποτελεσματα μολις θα την εχεις μαθει καλα. Αν σε ενδιαφέρει πουλάω μια Boss GT-8 είναι ωραία πεταλιέρα και μπορείς να φτιάξεις καταπληκτικούς ήχους. Η Vox tonelab είναι επίσης καταπληκτική. -=Music is my Aeroplane=-
Alex-is Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 vamp2 (σε λιγο βγενει και 3 αλλα δε ξερω ακομα τι παιζει), pod 2. www.myspace.com/alexiguitar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση