studio54GR Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Αυτήν αγόρασα από τον παππού που λέγαμε..... Υπάρχει η σκέψη για αλλαγή των μαγνητών με SD Antiquity II..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Πωωωωω κούκλαααααα... Γιατί αμέσως να αλλάξεις μαγνήτες; Κάτσε, άκου λίγο. Τόσο χάλια ακούγεται; Για να ακούσουμε κι εμείς... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Τόσο χάλια ακούγεται; η αληθεια ειναι οτι οι στοκ μαγνητες ειναι ελαφρως για τα πανηγυρια μπροστα στους SD ANTIQUITIES.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
RayDTutto Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τόσο όμορφη κιθάρα έχει άσχημο ήχο... if you know what I mean... ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 η αληθεια ειναι οτι οι στοκ μαγνητες ειναι ελαφρως για τα πανηγυρια μπροστα στους SD ANTIQUITIES.... Πολύ επιεικείς χαρακτηρισμός...... ;D :D ;D :D ;D :D ;D Πάντως το service το πήρε, ο μάνικας ήθελε πολύυυυυ σφίξιμο και φυσικά Overlay και χορδές.... Καλά παίζει βρε αδερφέ, όμως όχι όπως αυτές που φοράν Antiquities.... αυτές σπέρνουν. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
taq Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Εμένα πάλι μ αρέσουν τρελά οι στόκ μαγνήτες της deluxe μου... δεν υπάρχει λόγος να βάλω π.χ SD.. και θα σου πρότεινα αν είναι vintage, να μην την "αγγίξεις" καθόλου. Αλήθεια πότε είναι φτιαγμένη? Πάντως φαίνεται σε άριστη κατάσταση. Ματαξαναμεγειές.!!..!! :D :D :D In Fender Strat we trust!
trigga Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 ωχ δυο-δυο τα κιθαρόνια?Ερε πως φαινεται ο λεφτάς :P Μεγιες, καλοτάξιδες,ευαερες,ευήλιες. Πρεπει να γινει παιξιά καποια στιγμή.
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Το σπίτι μου είναι πάντα ανοικτό για φίλους (Τα μελομακάρονα τα φάγαμε όμως). Πείτε μέρα να είμαι προετοιμασμένος κατάλληλα (με τα χάπια μου κλπ ;D ;D ;D). Tα Λ7 ηταν για να πάρω μία κιθάρα (του Μάκη).... αλλά μετά λέω δεν παίρνω 2...... tag η κιθάρα είναι καραμαμά 1976........ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
ffmakis Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Το σπίτι μου είναι πάντα ανοικτό για φίλους (Τα μελομακάρονα τα φάγαμε όμως). Πείτε μέρα να είμαι προετοιμασμένος κατάλληλα (με τα χάπια μου κλπ ;D ;D ;D). Tα Λ7 ηταν για να πάρω μία κιθάρα (του Μάκη).... αλλά μετά λέω δεν παίρνω 2...... tag η κιθάρα είναι καραμαμά 1976........ Εδώ είναι.... σε περιμένει ;D ;D http://i256.photobucket.com/albums/hh170/ffmakis/SL381272.jpg http://i256.photobucket.com/albums/hh170/ffmakis/SL381271.jpg
studio54GR Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2009 Και μετά..... θα σε πληρώσω με δόσεις.... ::) ::) ::) ::) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση