studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Μπορείς να μου πείς, τι λές στη γυναίκα σου? Για να ξέρω να τα λέω και εγώ... Ο Superfunk μου έχει πεί, αλλά δεν πιάνουν στη δικιά μου... Είναι (επιεικώς) τέλεια. Η κιθάρα εννοώ... Ένας Θεός ξέρει τι βρίσκω κάθε φορά.... άσε και αύριο έχει γεννέθλια....... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Van Der Alexius Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Thanks αλλά οι αμερικανιές στα αμάξια είναι άθλιες.... τι λες βρε??? θα εδινα τα παντα για ενα dodge charger r/t του 67'.... πω πω πω πω πω....
Van Der Alexius Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 με αυτο και την απιστευτη firebird (προσκειναω!!!) του φιλτατου, βαζεις και lynyrd skynyrd στο ΚΑΣΣΕΤΟΦΩΝΟ, και σκας 4λεπτα σολιδια αλλα free bird + 9χιλιαδες κυβικα στην μαπες των περαστικων!!! yehaaaa!!
telekris Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Όχι και μούφες τα αμερικάνικα αυτοκίνητα! Wrangler JK + Gibson Les Paul Custom = 1 ευτυχισμένος telekris http://www.offroaders.com/tech/jeep/images/Jeep-JK-1.jpg
studio54GR Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2009 Μούφες λέμε...... 9.000 cc για 500 αλόγατα και 2,5T βάρος Ας ξέρω κάτι για αμάξια παραπάνω..... 500 έγραψε και το ταπεινό 1800αράκι μου :D ;D Καλά που φτιάχνουν καμμιά καλή κιθάρα και κανέναν ενισχυτή.... Γιατί κι από γυναίκες όλες αψεγάδιαστες ξανθιές..... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Van Der Alexius Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Μούφες λέμε...... 9.000 cc για 500 αλόγατα και 2,5T βάρος Ας ξέρω κάτι για αμάξια παραπάνω..... 500 έγραψε και το ταπεινό 1800αράκι μου :D ;D Καλά που φτιάχνουν καμμιά καλή κιθάρα και κανέναν ενισχυτή.... Γιατί κι από γυναίκες όλες αψεγάδιαστες ξανθιές..... φιλε δεν παιζουν μονο τα αλογα ρολο σε ενα αμαξι, ολα υπαρχουν για καποιον λογο. Καταρχας καθε αμαξι πρεπει να το συγκρινεις στην χωρα για την οποια φτιαχνεται . Για πηγαινε κανε 40 μιλια διαδρομη με ιαπονεζικο 1800cc, το αμερικανικο θα πηγαινει 40 ωρες με 250km/h χαλαρα
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Fast and the furious μας βλέπω εδω μέσα :) studio καλά μπέντς και πάλι, απέκτησες καλό εργαλείο ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 φιλε δεν παιζουν μονο τα αλογα ρολο σε ενα αμαξι, ολα υπαρχουν για καποιον λογο. Καταρχας καθε αμαξι πρεπει να το συγκρινεις στην χωρα για την οποια φτιαχνεται . Για πηγαινε κανε 40 μιλια διαδρομη με ιαπονεζικο 1800cc, το αμερικανικο θα πηγαινει 40 ωρες με 250km/h χαλαρα Για να οδηγήσεις 40 ώρες συνεχόμενα πρέπει να πας Ελλάδα - Φιλανδία. Κανένα πρωτάθλημα είτε σε αυτοκίνητα είτε σε μοτό δεν βλέπω από αμερικάνους που όλα τα έχουν κάνει δυο κατηγορίες Big block - Small block...... Fast and the furious μας βλέπω εδω μέσα :) studio καλά μπέντς και πάλι, απέκτησες καλό εργαλείο ;) Φοβερό εργαλείο πραγματικά, αφού σταμάτησα να παίζω με τις άλλες.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
member2006 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 καλοπαιχτη και ας παρουμε και μια γευση για να θυμομαστε εμεις και να μαθαινουν οι μικροι... http://s267.photobucket.com/albums/ii309/tasos23
audiokostas Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Καλόπαιχτη. Δεν τρελλαίνομαι για το κόκκινο αλλά η κιθάρα είναι Skynyrd άρα ότι χρώμα και να είναι.......... Κούκλα. Και είθε μια μέρα να.......... http://www.allmanbrothersband.com/modules.php?op=modload&name=XForum&file=viewthread&fid=120&tid=47692&page=1&orderdate= Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση