Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

thanks k σε εσενα!

Για τον καγμακη ειναι η αληθεια οτι δεν εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα οποτε δεν θα ηταν η πρωτη επιλογη μου...

Μαλλον για practice τον θελω αλλα απο την αλλη δεν ξερω αν ειναι τοσο καλη η κεφαλη αξιζει να την κουβαλα κανεις γυρω γυρω??  ασε που μου φαινεται δυσκολο να την παλεψει σε συνθηκες live (λιγα τα 5 watt)

δεν ξερω εχω μπερδευτει ... φανταζομαι θα μου κανει για τον ηχο μου.... τι λες και εσυ?

σιγουρα πιο βολικος ο combo αλλα μηπως ειναι καλυτερος και βγαλει και πιο "βρετανιλα" ηχο ο κεφαλη-καμπινα?

πφφφφ  ???  :P

Όντως σε live δεν θα την πολυπαλέψει... Για τον ήχο ό,τι και να λέμε θα πρέπει να τον ακούσεις για να αποφασίσεις. Δυστυχώς κι εγώ δεν τον έχω ακούσει από κοντά οπότε να μη σου λέω αερολογίες ::)

+++++ Superfunk, απλά είναι λίγο χοντρό να πηγαίνεις για nut και το καινούριο να είναι σπασμένο στη σολ (προφανώς από την πίεση για να μπει στο slot). Εδώ και κάμποσο πάντως τα κάνω μόνος μου και όλα ok :)

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Εγώ έχω φίλε τον little giant κεφαλί και καμπίνα orange κλειστη με vintage 30 μεγάφωνο.Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τον ενισχυτάκο κ σίγουρα τα λεφτα του τα αξίζει κ με το παραπάνω.Έχει ωραία καθαρά(ψιλο-vintage θα ελεγα) χωρίς όμως τρελό headroom και σπάει όμορφα μετα το 5-6(class a :D).Το eq δεν σου κάνει τρομερές αλλαγές στον ήχο να ξέρεις,βασικά εχεις έναν καλό ήχο κ τον παραμετροποιείς λιγάκι (για εμένα είναι enough).Έχεις επιλογή 3-5w,στα 3w κρατάει λιγο παραπάνω καθαρος απο ότι στα 5w.Tωρα για combo η κεφαλι-καμπίνα οτι σε βολεύει εσένα.Συνήθως μεταφέρεις πιο εύκολα εναν combo αλλα αν έχεις καμπίνα εκει που παίζεις τοτε ειναι πιο ευκολο αφου μεταφέρεις μονο την κεφαλί.... Ανοιχτή-κλειστή καμπίνα ειναι θέμα προσωπικου γούστου ;)

Δημοσιευμένο
Έχεις επιλογή 3-5w,στα 3w κρατάει λιγο παραπάνω καθαρος απο ότι στα 5w.

Αυτό πάλι πώς γίνεται;

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Αυτό πάλι πώς γίνεται;

εννοώ στο volume πχ στα 5w θα σπάει στο 5 ενώ στα 3w μετα το 6.Έχει άλλες δυναμικές στα 3w θα έλεγα είναι πιο πλαδαρος  ???

Δημοσιευμένο
εννοώ στο volume πχ στα 5w θα σπάει στο 5 ενώ στα 3w μετα το 6.

Το αντίθετο θα μου φαινόταν λογικό... :-\ ???

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημοσιευμένο

Το αντίθετο θα μου φαινόταν λογικό... :-\ ???

Νομίζω εξηγείται λόγω λιγότερου gain απο Pentode σε Triode mode (ελπιζω μην λέω μ@κακίες  ;D :D)

Δεν ξέρω πως ακριβώς γίνεται όμως οπότε ας απαντήσουν οι πιο ειδικοί σε αυτο :P

Δημοσιευμένο

από το manual του VOX AC15HITV

...This switch re-configures the EF86 valve from Pentode mode to Triode mode. Triode mode will give a lower gain tone with higher headroom. Pentode mode is the original mode and has a very sweet high gain tone with not very much headroom.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...