whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 εγω παραγγειλα και περιμενω τον audiobuddy της m-audio αλλα σε λιγο θα παρω μια mackie vlz. http://www.thomann.de/thoiw2_midiman_audio_buddy_prodinfo.html προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
djObiwan Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 με μία 192 δεν θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα απο μία 24/96? macie vlz ή με τα ίδια λεφτά ένα προενισχυτή μικροφώνου?
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 απο οτι μου εχουν πει ηχολυπτες καλυτερα mackie...δε θα δεις διαφορα και σου δινει και πολλες αλλες δυνατοτητες. για να δεις διαφορα πρεπει να πας τουλαχιστον στα 500 ευρω. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2005 δοκίμασα το rode και έχω να πω τα καλύτερα... ο ήχος είναι πολύ καθαρός, ογκώδες και φλατ και φυσικά ουδεμία σχέση με δυναμικό μικρόφωνο.. πολύ καλή επιλογή ποιοτικού πυκνωτικού μικροφώνου.. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση