Aztec Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 Εγω παντος το Ntk το αγορασα πιο φτηνα απο την ΚΕΜ σε σχεση με τιμες εξωτερικου... Τελος παντον. Cya
djObiwan Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 OP Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 nitako απ'ότι μου είπε ο whitenoise στο thoman είναι 50 ευρώ πιο ακριβό απο τι στην ελλάδα!
nitako Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2005 Οk απλα ειπα να κοιτάξεις μονο..Αλλωστε και εγω απο kem το έχω αγοράσει.. :) χι greeklish, στο forum του NOIZ
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2005 η kem electronics το εχει πιο φτηνα απο thomann και δεν εχει και μεταφορικα,σε λιγες μερες θα το παρω και εγω... :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
whiteNoise Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2005 τελικά το πήρα το ΝΤ1Α και αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη διότι περιμένω τον προενισχυτη με phantom που παράγγειλα απο Θωμά, εχω τις καλύτερες εντυπώσεις για την κατασκευή και την αισθητική του. όμορφο μικρόφωνο(ασημι) και πολύ στιβαρή κατασκευή. 150 Ευρώ με το φπα κατευθείαν απτην κεμ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η αντικραδασμικη βάση.. σε λίγες μέρες που θα έρθει ο προενισχυτης θα σας πω εντυπώσεις και απτις ηχογραφήσεις. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
gerasimos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Μέχρι τώρα είχα στο μυαλό μου την οικονομικη audiophile αλλά αποφάσισα να μην βιαστώ και να πάρω κάτι καλύτερο το οποίο θα έχει και προενίσχυση. Η προενίσχυση πάνω στην κάρτα ήχου είναι μία κακή λύση' date=' καθώς δεν θωρακίζεται (και πολλά άλλα) σωστά ο προενισχυτής πάνω σε μία PCI κάρτα. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να πάρεις μία κάρτα με αξιοπρεπείς AD/DA converters σαν την 2496 που σκέφτεσαι και να δώσεις κάποια έξτρα χρήματα για έναν έστω και φτηνό εξωτερικό προενισχυτή. Διάβασε και τα πολλάααααα σχετικά θέματα, ξεκινώντας από εδώ: προενίσχυση μικροφώνου, οργάνων κ DI box Γεράσιμος
djObiwan Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 OP Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 ένα rode ντ1α + audiophile 192 + ένα προενισχυτη της τάξης των 300+ ευρώ θα ήταν καλή λύση?
whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2005 Η προενίσχυση πάνω στην κάρτα ήχου είναι μία κακή λύση' date=' καθώς δεν θωρακίζεται (και πολλά άλλα) σωστά ο προενισχυτής πάνω σε μία PCI κάρτα. Νομίζω ότι είναι καλύτερο να πάρεις μία κάρτα με αξιοπρεπείς AD/DA converters σαν την 2496 που σκέφτεσαι και να δώσεις κάποια έξτρα χρήματα για έναν έστω και φτηνό εξωτερικό προενισχυτή. Γεράσιμος[/quote'] οπως ακριβως τα λεει ο γερασιμος,εξαλλου εχω την εντυπωση πως δεν εχει ετσι και αλλιως προενισχυτη η 192 οπως δεν εχει και η 24/96. αν θελεις πες μου γιατι θελεις να παρεις την 192 και οχι την 24/96? εχω ακουσει πολυ καλα λογια για τους προενισχυτες της mackie vlz και ασχημα λογια αντιστοιχα για τους focusrite. αναφερω αυτες τις 2 εταιριες γιατι αυτες ειναι κοντα στα λεφτα που δινεις. http://www.thomann.de/thoiw2_mackie_1202_vlz_prodinfo.html http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-180955.html προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση