Satoshie01 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Παιδιά βοηθιστεμε, θέλω να βρώ έναν τρόπο να αλλάζω με το πάτημα ενός κουμπιού εναν ήχο....γίνετε? Ακόμη θέλω να μάθω πώς και άν γινετε να βάλω δικούς μου ήχους στα κουμπάκια F1,F2..F4.. Ευχαριστώ πολύ Χρήστος.....
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Να υποθεσω οτι αναφερεσαι σε κανενα synthy;Και αν ναι, σε ποιο; Αν δεν γινεις πιο σαφεις, φοβαμαι οτι δεν θα παρεις απαντηση. :P Καλως ηρθες. 8) Πρώην VARTANIS
Satoshie01 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ναι έχεις δίκαιο αναφέρομαι στο Korg Pa50........
edessaios Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Λοπόν είναι αρκετά απλό.Θα βάλεις ότι συνδυασμούς ήχων-εφέ θέλεις και μετα θα πατήσεις write disk in use.Η τελευταία επιλογή λέει sts.θα βάλεις 1,2,3,4 αναλόγως με ποιό κουμπί θέλεις και θα πατήσεις enter. :)
Satoshie01 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ πολυ φιλε μου....Με εσωσες :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση