koxcygr Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 πως με ψάξιμο λιόσιμο και βοήθεια θα το καταφέρω το Cubase ;) Οπότε όπως ανέφερα στο edit του προηγούμενου post Μου όποιος μπορεί ας με καθοδιγήσει βήμα βήμα σ'αυτό το απλό πράγμα που ζητάω.. Φιλε μου, το ολο θεμα ειναι να το ψαξεις και οχι απλα να σε καθοδηγησουν!! " με ψάξιμο λιόσιμο και βοήθεια θα το καταφέρω το Cubase ;) ". Λιοσε ομως πρωτα. Για αρχη κανε ενα search στο forum και ειμαι σηγουρος θα βρεις την απαντηση που ψαχνεις. τσεκαρε και μια εδω http://www.noiz.gr/index.php?topic=161256.0 κριμα το παιδι που καθοτανε και τα γραφε. :)
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Administrator Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 με ψάξιμο λιόσιμο και βοήθεια θα το καταφέρω το Cubase ;) ". Μισό λεπτό ρε φίλε. Τι θα καταφέρεις; Αφού δεν ξέρεις να παίζεις μουσική; Αν μάθαινες πως να χρησιμοποιείς ένα μαγνητόφωνο θα σήμαινε αυτόματα ότι θα μάθαινες να παίζεις και βιολί; Αυτό είναι το Cubase. Ενα μαγνητόφωνο / κασσετόφωνο πες το όπως θες. Δεν παίζει αυτό μουσική για σένα. Αν θες να βαζεις κάποια έτοιμα loops να ακούς είναι άλλο θέμα και δεν έχει να κάνει με το Cubase. Πάρε κάτι απλό ή ένα arranger keyboard να μάθεις και κάτι παράλληλα. Live and let Live.
DrGreem Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Ευχαριστώ φίλε ,δεν έχεις άδικο θα διαβάσω τον οδήγο μου έδειξες να σαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση