Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 ριχ'του του λουστη.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Απλά ΘΕΪΚΟ!!! ;D ;D ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 αμ..η ...ντουφεκα εινα ιδια με το keyboard bravery,αμα τη απουσια της οι περισσοτεροι γινονται κοτες... ;D ;D...παλι καλα που δεν ηταν καμμια...αρκουδα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 αμ..η ...ντουφεκα εινα ιδια με το keyboard bravery,αμα τη απουσια της οι περισσοτεροι γινονται κοτες... ;D ;D...παλι καλα που δεν ηταν καμμια...αρκουδα... ;D Κοίτα... τα ελάφια έχουν αποδεδειγμένα μεγάλο "όπλο". 8) Το βίντεο θα μπορούσε να τιτλοφορείται: μεγάλη... ντουφέκα => μικρό "πιστολίνο". ;D Τα σέβη μου στους εξοπλισμένους μέχρι τα δόντια "άντρακλες" που έχουν προηγούμενα με τα αβοήθητα ( ;D ;D ;D όπως ο Bambie ;D ;D ;D) πλάσματα της φύσης. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Haris Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο καμεραμάν αρκέστηκε στο να καταγράφει, αντί να βοηθήσει. Ή είχε την ίδια άποψη με εμάς (ότι καλά του κάνει!) ή ήταν πολύ χέστης για να πλησιάσει ή σκέφτηκε "αν τον καθαρίσει, το' χω το βραβείο Πούλιτζερ!", ή όλα τα παραπάνω! Something Wicked This Way Comes
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Εμένα μου κάνει εντύπωση που ο καμεραμάν αρκέστηκε στο να καταγράφει, αντί να βοηθήσει. Ή είχε την ίδια άποψη με εμάς (ότι καλά του κάνει!) ή ήταν πολύ χέστης για να πλησιάσει ή σκέφτηκε "αν τον καθαρίσει, το' χω το βραβείο Πούλιτζερ!", ή όλα τα παραπάνω! Αν ο καμεραμάν ήταν... συνάδελφος του παθόντος, μάλλον ισχύει αυτό που έχω υπογραμμίσει. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Κρίμα που δεν χρησιμοποίησε τα κέρατα... Κρίμα... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
The Genius Loci Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Κρίμα που δεν χρησιμοποίησε τα κέρατα... Κρίμα... Αυτό δεν είναι τίποτα... Θα μπορούσε και να τον ξεβρακώσει και να χρησιμοποιήσει... το "όπλο" του. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2009 Σε αυτήν την περίπτωση θα ήταν "και γαμώ τα κυνήγια". LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση