nitako Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος κάποιο site με πάγκους για studio.. και αν υπάρχει κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα με τέτοια έπιπλα.. Αν κάποιος δεν κατάλαβε τη εννοώ μπορεί να δει αυτό : http://www.argosyconsole.com/ thanks!! χι greeklish, στο forum του NOIZ
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2005 Μιά παλιότερη συζήτηση είναι αυτή.
Octapus Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2005 ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΟ WWW.BONSTUDIO.GR ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΞΥΛΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ CUSTOM ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΕΣΥ,ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙΜΕΣ.
nitako Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2005 OP Δημοσιευμένο 10 Αυγούστου 2005 Thanks παίδες κα sorry που άνοιξα και πάλι το ίδιο θέμα.. :oops: (στο search δεν μου έβγαλε κάτι) Βασικά αυτό που θέλω είναι να πάρω ιδέες και όχι να αγοράσω ,για να φτιάξω το δικό μου πάγκο στο σπίτι…. :wink: χι greeklish, στο forum του NOIZ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση