Fenderikos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Έχω την συγκεκριμένη κιθάρα που έχει τρεις μονούς και ο μεσαίος δεν είναι rwrp. Γι αυτό δεν έχω hum cancelling στις θέσεις 2 κ 4. Είπα λοιπόν να τον ανταλλάξω με έναν rwrp middle που έχω σε μια partcaster μου. Η δουλειά έγινε αλλά hum cancelling δεν έχω ??? ??? Any ideas??
Michael Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δεν ειμαι ειδικος αλλα το wiring δε πρεπει να εχει γινει σωστα, κοιταξε το...
Fenderikos Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό... nevertheless if the two pickups you are using in combination have a different design (windings, output) then the hum cancelling effect will not be that pronounced since you do not have two identical signals coming from the pus that will cancel each other completely. .. Τζάμπα δουλειά δηλάδη. Άντε να ξαναλλάζω πάλι μαγνήτες τώρα.
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ο RW/RP που έβαλες είναι RW/RP σε σχέση με τους άλλους 2 μαγνήτες με τους οποίους ήταν παρέα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και RW/RP με οποιονδήποτε άλλο bridge ή neck. Τι μαγνήτης είναι αυτός που έβαλες; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Fenderikos Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Ο RW/RP που έβαλες είναι RW/RP σε σχέση με τους άλλους 2 μαγνήτες με τους οποίους ήταν παρέα. Δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και RW/RP με οποιονδήποτε άλλο bridge ή neck. Τι μαγνήτης είναι αυτός που έβαλες; Ναι, έχεις δίκιο. Αυτό φοβόμουν και τελικά έτσι είναι. Γι' αυτό ξαναέβαλα τον παλιό μαγνήτη. Ο μεσαίος που έβαλα ήταν από αυτό το σετ http://store.guitarfetish.com/stvialstpise.html όταν είναι με το σετ του εκεί έχει κανονικά hum cancelling. Τώρα ξέρω και το γιατί. ;) ;D ;D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση