DimitriosUK Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Στη strat (με Kinman Woodstock plus) κυριως neck για καθαρα και overdriven leads, ημιβρωμικα-bluesορυθμικα. Bridge για οποιοδηποτε βρωμικο ρυθμικο ή surfo-garage κατασταση (καθαρο) και θεση 2 (bridge&middle με ολιγην απο chorus-το αγαπημενο του superfunk :P ) για γλυκαναλατα καθαρα.Τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω και το middle σε βρωμικα lead οταν θελω κατι αναμεσα σε neck και bridge, λιγη γλυκα αλλα και λιγο definition παραπανω απο το neck. Η μονη θεση που διαπιστωνω οτι πλεον δεν χρησιμοποιω ποτε ειναι η 4.Ισως αν πειραματιστω (και αλλο) με το υψος των μαγνητων να μου αρεσει και αυτη :) http://www.myspace.com/jimmylahanis
ibanezion Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 παίζω σε όλες τις θέσεις εκτός από την 2 b+m που δεν έχω παίξει ποτέ και γιαυτό τον λόγο όλες μου οι κιθάρες με 5θεσιο έχουν συνδεσμολογία 1)bridge 2)bridge + Neck 3)Neck 4)Neck + middle 5)middle αν το προσέξατε από το 1-3 είναι σαν 3θεσιος ;)
Zooropean11 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Οποια κιθαρα και να μου δοσεις, εγω θα παιζω με neck, παντα! Ο Bridge θα χρησιμοποιηθει μονο (και ΜΟΝΟ) για ρυθμικα μερη. Α, χρησιμοποιω και τη μεσαια θεση στη Les Paul για τα καθαρα,με λιγη δοση chorus, και τη θεση 2 στις στρατ. Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
playloud Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Make me fries...
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Σε Strat, ώς επι το πλείστον, χρησιμοποιώ τη θέση 5, σε H-S-H: 1 για βρώμικα ρυθμικά, 4-5 για clean και σόλο, σε H-H (αν και δεν πολυγουστάρω αυτό το configuration): θέση 1 ή 3 (neck). Εφ'όσον τον περισσότερο κιθαριστικό μου χρόνο τον περνάω με strat, ψήφισα τη θέση 5. Γενικότερα όμως συμφωνώ με τον Playloud: Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Ad astra per alia fideles...
audiokostas Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ολες οι θεσεις σε ολες τις κιθαρες ειναι χρησιμες σε δεδομενη στιγμη Κανείς δεν διαφωνεί με τον Play αλλιώς θα ξηλώναμε τους άλλους μαγνήτες ;D αλλά η συγκεκριμένη διπλωματικοεπαγγελματική απάντηση δεν είναι άξια ενός παθιασμένου παλιοροκά. ;D Ποιά σου αρέσει παραπάνω βρε Play, όχι ποιά πρέπει να παίξεις κάποια συγκεκριμένη στιγμή. Χώστα....... :D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Neck 90% Bridge 10% όταν είμαι στις κακές μου, τέρμα τα γκάζια μέχρι να χτυπήσουν τα κουδούνια ;)
gpiad Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Μακράν την 1. 8) O 81 είναι εγωισταράς δεν θέλει παρέα!!! :D χα χα χα χα χα bridge και τα μυαλλα στα tremola...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Πολυ 1 και 5 βλεπω. Εγω που παιζω 2 και 4: α) ειμαι ολιγον τι ανωμαλος β) πρεπει να παρω επειγοντως ενισχυτη της προκοπης γ) δεν επρεπε να αγορασω strat ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 1) Βρωμιές -> Γέφυρα (διπλός) 2) Καθαρά -> Γέφυρα/Λαιμός σπλιταρισμένοι σε σειρά εκτός φάσης. Στο μπάσο κυρίως Λαιμό(ν), με ολίγην από Γέφυρα(ν). LEGO people live in houses made of their own flesh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση