ACHIEVEIT Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Προταση μου - αν δεν βιαζεσαι τρελα να παρεις το μπασο - ειναι να κοιταξεις καθολου και προς μεταχειρισμενα ή ebay. Επειδή το μπάσο δεν ειναι οσο δημοφιλες οσο η κιθαρα μπορεις να βρεις πολυ καλες προσφορες. Πχ καποια στιγμη βρηκα αυτο το μπασο http://www.dolphinmusic.co.uk/product/19435-dean-edge-q4-b-bartolini-pickups.html/?utm_source=google&utm_medium=shopping&utm_campaign=base καινούριο 350 ευρώ επειδή ένα καταστημα εκλεινε. Φυσικα το τσιμπησα και για τα λεφτα που εδωσα ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος (οταν το πηρα στην Γερμανια κοστιζε 560 ευρω) - εχει καλους μαγνητες και eq και ηρθε καλα σεταρισμενο (με βολευει και η ταστιερα αλλα αυτο ειναι προσωπικο θεμα - μην πω ποσο μου αρεσει και εξωτερικα).
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Επειδή το μπάσο δεν ειναι οσο δημοφιλες οσο η κιθαρα μπορεις να βρεις πολυ καλες προσφορες. Αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος, η αλλη ειναι οτι λογω μεγαλυτερης προσφορας αρα και μεγαλυτερου ανταγωνισμου μεταξυ των πωλητων, οι κιθαρες θα εχουν καλυτερες τιμες ;). +1 και απο μενα για αγορα μεταχειρισμενου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση