jtsili Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Καποιο PC program που να απομονωνει την κιθαρα σε ενα τραγουδι???
theopas Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 λίγο ποιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις??τι ειναι αυτό το ξερό ερώτημα...? Φέντερ σε Λέο...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Είχα πετύχει κάποτε ένα προγραμματάκι ονόματι "Transcribe" το οποίο έριχνε την ταχύτητα (για τα γρήγορα περάσματα) που - αν θυμάμαι καλά - είχε και μια τέτοια λειτουργία. Ωστόσο, όπως είναι λογικό, το αποτέλεσμα εξαρτάται από το πώς είναι μιξαρισμένο το κομμάτι και πάλι δεν είναι πολύ πάνω του μετρίου.
methylene blue Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 το Transcribe έχει και eq ώστε κόβοντας ή τονίζοντας κάποιες συχνότητες να μπορείς να κάνεις πιο εύκολα focus στο όργανο που σ ενδιαφέρει. Έχει και αρκετά καλά presets. Γενικά νομίζω ότι η λύση σου είναι στο EQ Δεν χρειάζεσαι απαραίτητα το transcribe, υπάρχουν πολύ καλά free EQ στο internet βέβαια το "απομονώνει" είναι πολύ μεγάλη κουβέντα
jtsili Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 ωραια εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο EQ γιατι ειμαι λιγο ασχετος ???
lunar Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Οποιοσδήποτε wave editor θα κάνει αυτή τη δουλειά, π.χ cool edit, audition, wavelab με τα eq και τα φίλτρα, με λίγη υπομονή και πειραματισμό. ttp://www.myspace.com/trioaynan
jtsili Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 thanx very mach παιδια με βοηθησατε παρα πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση