molinga Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 φιλε μπορω να πω οτι το κομματι το εχεις παιξει καταπληκτικα,απο συναισ8ημα μεχρι τον τελειο ηχο,μπραβο και παλι μπραβο
spiros69 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Xαιρομαι που τελικα καταλαβες οτι δεν ηταν μομφη σ εσένα και στο παιξιμο σου γενικά...άλλωστε δες και το σχόλιο μου στο ΕΜPTY ROOMS που ανέβασες και θα καταλάβεις....τα υπόλοιπα ειναι για τους υπόλοιπους που έπιασαν το υπονοούμενο...χαιρετώ ΣΠΥΡΟΣ seven deadly sins..........
kostaras75 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Φίλε Σπύρο συγνώμη αν φάνηκα πολύ επιθετικός αλλά όπως είπα και πρίν σε πρώτη ανάγνωση το πήρα λίγο στραβά. Ισως τελικά δεν έπρεπε.Λάθος μου οκ.Η παρεξήγηση λήγει εδώ. Να'σαι καλά.
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2009 Χαχαχα :D συγγνωμη φιλε μου που γελαω αλλα ειναι οντως λιγο περιεργο το κλιπακι,παραειναι ολοιδιο με το Cd.Δηλαδη εντελως μα εντελως :D Anyway δεν λεω οτι δεν μπορει καποιος να παιξει ολα τα λικς καρφι,ισα ισα,αλλα ο ηχος,το στουντιακο κομπρεσσαρισμα κ η αψεγαδιαστη πολυ προσεγμενη κοψε ραψε παραγωγη σε κανει απλα να αναρωτιεσαι? Να'σαι καλα παντως. :) 5 long years
if_it_is Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 ο ήχος του petrucci είναι αρκετά διαφορετικός! μην τρελαθούμε τώρα! και δεν είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι για να βγάλει κανείς τις φράσεις του! ούτε το παίξιμο είναι ολόιδιο! το είχα το κομμάτι κανα χρόνο στο mp3 μου και το έχω λιώσει! μια χαρά φίλε DIMI75! πολύ καλή απόδοση του κομματιού! (υ.γ. δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι mp3.. εδώ οι ίδιοι οι διάσημοι κιθαρίστες κόβουν και ράβουν στο studio.. δεν χρειάζεται το κομμάτι να είναι one take solo για να καταλάβεις αν ο άλλος παίζει καλά η όχι..)
kostaras75 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 ο ήχος του petrucci είναι αρκετά διαφορετικός! μην τρελαθούμε τώρα! και δεν είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι για να βγάλει κανείς τις φράσεις του! ούτε το παίξιμο είναι ολόιδιο! το είχα το κομμάτι κανα χρόνο στο mp3 μου και το έχω λιώσει! μια χαρά φίλε DIMI75! πολύ καλή απόδοση του κομματιού! (υ.γ. δεν καταλαβαίνω γιατί να μην είναι mp3.. εδώ οι ίδιοι οι διάσημοι κιθαρίστες κόβουν και ράβουν στο studio.. δεν χρειάζεται το κομμάτι να είναι one take solo για να καταλάβεις αν ο άλλος παίζει καλά η όχι..) Αυτό λέω κι εγώ.Μού έκανε εντύπωση που έγινε τόσος ντόρος για το κομμάτι που στην τελική δεν είναι απο τα ιδιαίτερα δύσκολα και απο τη στιγμή που υπάρχει και το original tab book τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα.Δεν καταλαβάνω τα κριτήρια μερικών και τι θεωρούν εύκολο η δύσκολο. Σε ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια.
sepsis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2009 To tab book τό έχεις αγορασμένο ή ..u know? Αν είναι το δεύτερο θα με ενδιέφερε να μου στείλεις κάποιο link :) http://www.hsouris.eu
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση