Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2009 O Home P.C. εχει προβλημα & και γραφει in English. Συγνωμη αν γινω παρεξηγησιμος αλλα AndyC δεν εχεις γραψει και καμια info... Αν τα "κελαιδαει" η τσεπουλα σου και γουσταρεις more infos για scratch build, take look at www.ppwatt.com/node/16148 για να δεις τι εχω!!! Audiokostas καλουτσικο για "amateur" βλεπουμε σινεχεια. Τι σημαίνει το PC γράφει στα Αγγλικά; Δηλαδή εσύ τα γράφεις στα ελληνικά και τα μεταφράζει μόνο του;
elavd Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 حدث شيء لجهاز الكمبيوتر الخاص بي والكتابة العربية وحده www.facebook.com/YourPaintedSmile
AndyC Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε Spartan, καταρχην δεν εχει πολλα η τσεπη μου, εχει μονο για τα "σωστα" κατ'εμε, τα οποια οπως σου ειπα, απο καποιες μαρκες που προανεφερες, συμφωνουν με καποια δικα σου, αλλα τα εχεις κανει λιγο μανταρα... `Η μη γραφεις καθολου, ή γραψε σωστα, αλλιως ασε, ξεχνα το.
evris Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 حدث شيء لجهاز الكمبيوتر الخاص بي والكتابة العربية وحده Σας βρηκα ψαχνωντας στο google της περιοχης μου. Spartan, DaHjaj 'oH QaQ jaj Daq Hegh Daq quv My love for you is ticking clock, Berserker
AndyC Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ruTNvJiXnnc aaa, durka, durka, durka...
GabrielM Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ποιά η διαφορά του p2p με το pcb; Το ένα (pcb) είναι ολοκληρομένο κύκλωμα σε πλακέτα και το άλλο δεν είναι; Και άν ναι , ποιές διαφορές μπορεί να έχει στον ήχο δλδ; EDIT:Μήπως να γίνει ένα άρθρο με το είδος των ενισχυτών για να μαθαίνει και ο απλός ο κόσμος;Λαπμάτοι,τρανζίστορ,κλάσεις , τί είναι το ενα , τι είναι το άλλο; Αν μπορούν 2-3 άτομα που κατέχουν δλδ θα ήταν πολύ καλό. Καθοδος, διόδος και πράσινα άλογα :)
pureanalog Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Όποιο thread ξεπεράσει τις δύο σελίδες μετατρέπεται σε καβγά πάντα!!
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Οι διαφορές είναι τερατώδεις, στο point to point το ρεύμα πάει κατευθείαν εκεί που πρέπει, ενώ στο pcb, που το φτιάχνουν τυφλά κινεζάκια που ζουν σε στοές, σκλάβοι του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, το ρεύμα καμιά φορά παίρνει τον πιό αργό δρόμο, με αποτέλεσμα να έχεις ψηφιακό delay στον ήχο σου, δηλαδή ότι χειρότερο. Φυσικά α) κάνω πλάκα και β) αν η υλοποίηση είναι αξιοπρεπής, δεν υπάρχει διαφορά. LEGO people live in houses made of their own flesh.
odis13 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ποιά η διαφορά του p2p με το pcb; Το ένα (pcb) είναι ολοκληρομένο κύκλωμα σε πλακέτα και το άλλο δεν είναι; Και άν ναι , ποιές διαφορές μπορεί να έχει στον ήχο δλδ; EDIT:Μήπως να γίνει ένα άρθρο με το είδος των ενισχυτών για να μαθαίνει και ο απλός ο κόσμος;Λαπμάτοι,τρανζίστορ,κλάσεις , τί είναι το ενα , τι είναι το άλλο; Αν μπορούν 2-3 άτομα που κατέχουν δλδ θα ήταν πολύ καλό. Καθοδος, διόδος και πράσινα άλογα :) Για point to point, pcb, turret board κλπ κλπ δες ενα λινκ που εδωσα καπου στην αρχη αυτου του...thread.
roybatty Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 http://www.mesaboogie.com/US/Smith/point-to-point.html ;D ;D ;D ;D ;D (είμαι διαβολέας,το ξέρω) Occam's razor makes the cutting clean.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση