X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ας ξανακάνω την ερωτησούλα μου άλλη μια φορά... Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα?
elavd Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα? Ναι, αλλά μόνο με πένα a la Roger Waters: www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Μπασσίστες δέχεστε στο σολάρισμα? Πως θα σου φαινόταν να μπιρμπιλήσεις κάτι στο 1:55 -2:19 :)
X-minor Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Can do! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά μόνο με πένα a la Roger Waters: Εγώ που δεν έχω μαπλ τοστιέρα - καλό για σλαπ - να παίξω; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Ρε σεις στέλνετε και μη ρωτάτε. ;D
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Τι σημείο έχει μείνει ακάλυπτο Χαριλατρε; LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Τι σημείο έχει μείνει ακάλυπτο Χαριλατρε; Ε.. .βασικά ένα track για το 5ο μέρος έχω αυτή τη στιγμή.... Και ο neeq που είπε ότι θα παίξει το πρώτο και ο X-minor το μονόνοτο-μονότονο. Με όλους αυτούς που έχουν εκδηλώσει ανδιαφέρον... ίσως κάνουμε πάνω από ένα. Γι αυτό σας λέω... στέλνετε και μη ρωτάτε. :)
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Οκ, 5ο μέρος μου κάνει. LEGO people live in houses made of their own flesh.
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 9 Μαρτίου 2009 Οκ, 5ο μέρος μου κάνει. Κιθάρα ή μπάσο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση