NicolasAth72 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 να το τζαζάρω λίγο και γω ή θα πεσει γκιλμουροφωτια να με καψει? σαν ανθρωπος δεν μπορεις να παιξεις ? πρεπει ολα να τα τζαζαρεις κι εσυ ? :D :D https://www.facebook.com/automaton.athens
longshadow Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά δεν χρειάζεται να ρωτάτε. Στείλτε...
Infernalgr Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω ποσο Gilmour-ιζει αλλα here's my take... Come to the dark side, we have cookies!
longshadow Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Μέχρι στιγμής οι συμμετοχές πάνε καλά. :) Το πρώτο group σχεδόν έκλεισε ενω αύριο απο τα πμ που είχα περιμένω για 2-3 συμμετοχές ακόμα... Περιμένω κι άλλους, μην το σκέφτεστε και πολύ.. ;)
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2009 Δεν ξερω ποσο Gilmour-ιζει αλλα here's my take... Σίγουρα θα gilmourizei περισσότερο απο μένα οπότε μη σκας ;D ;D ;D You are wrong f**ked and overatted...
playloud Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 My share is on it's way Make me fries...
Thanocaster Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Ένα δικό μου take. Έχει μερικά λαθάκια, αλλά αυτή είναι η μαγεία! ;) Γράφτηκε με tele, bridge pickup και guitar rig με signature sound 'Pink Numb'. PS> Sorry για τον crappy ήχο, αλλά γράφτηκε καρφί στο λάπτοπ :(
elavd Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Εστειλα κ γω ενα τρελιάρικο Να θυμήσω (επειδή ξέρω τα δικά σου τα τρελιάρικα...) ότι προσπαθούμε να κάνουμε tribute στον Gilmour και όχι στον Joe Pass...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
trigga Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Να θυμήσω (επειδή ξέρω τα δικά σου τα τρελιάρικα...) ότι προσπαθούμε να κάνουμε tribute στον Gilmour και όχι στον Joe Pass...;D Μην αγχώνεσαι παλουκάριμ κ θα δεις τι κάνει το GrandpaKorg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση