Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μη τη ψαχνεις ,εισαι και εσυ...πολιτισμενος ανθρωπος (Επτανησιος γαρ) σαν και εμενα ;D οποτε δεν ειναι οι διπλοι για εσενα μανα μου...εσυ εισαι γλυκος και προσχαρος..σαν το μαντολατο ενα πραμα... ;D  (ε,ρε και να ειχα κανα κουτι απο τα ωραια αυτα που μου φερνεις!)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

Πλακα ,πλακα ειδα τον Paul Weller πριν λιγο καιρο και επαιζε ο κιθαριστας του με μια και ειχε φοβερο ηχο!Αρα το 0,34% που συνεισφερει μια κιθαρα στον συνολικο ηχο που ακουει κανεις σε ενα live το εχει σιγουρα τελειο! :) :) 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο

Σπύρο εάν περάσεις από αθήνα έλα να ακούσεις μια ομορφούλα Prs,

Ψάχνω για EJ  ;)

Μήν ακούς αυτά πού λένε  ;)

Ενας  κιθαρίστας πρέπει να έχει μια καλή Fender & μια καλή PRS ή Gibson.

Δημοσιευμένο

Μπορει να μην ειναι "fender...." ::) αλλα για τα λεφτα της πιστευω οτι παταει κατω σε ποιοτητα κατασκευης τη δικια μου american series hh tele...Η συγκεκριμενη ητανε πριν λιγο καιρο στο dv247 κατω απο 1 χιλιαρικο....

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ??

Δημοσιευμένο

Σπύρο εάν περάσεις από αθήνα έλα να ακούσεις μια ομορφούλα Prs,

Ψάχνω για EJ  ;)

Μήν ακούς αυτά πού λένε  ;)

Ενας  κιθαρίστας πρέπει να έχει μια καλή Fender & μια καλή PRS ή Gibson.

mr. ff, αυτή είναι custom ή mccarty? Τι βάρος αν επιτρέπεται μια τέτοια ερώτηση για μια χρυσαφιά κυρία;

Δημοσιευμένο

On topic, η πιο κλασσική PRS είναι σαφέστατα η Custom είτε 22 είτε 24. Οι CE επίσης θεωρούνται πολύ καλές, αλλά δεν είχα ποτέ την τιμή να τις γνωρίσω από κοντά ;D ;D Προσωπικά ΛΑΤΡΕΥΩ τις 513 γιατί πραγματικά σου δίνουν απίστευτο versatility στον ήχο σου, πραγματικά μπορείς να κάνεις τα πάντα! Αλλά υπολόγιζε κάπως παραπάνω $$$ αν το ψάξεις για 513.... Η μόνιμη συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις για μεταχειρισμένες πάντως στο birdsandmoons.com (πάντα μέσω ebay πάντως θα πρότεινα να γίνει η συναλλαγή), παίζουν πολύ πολύ καλές ευκαιρίες ;)

Ps. και επίσης μιλάμε για ένα πολύ καλό community, αρκετά μέλη γνωρίζονται πλέον καλά όπως πχ και εδώ, οπότε είσαι ακόμα πιο ασφαλής.

Δημοσιευμένο

mr. ff, αυτή είναι custom ή mccarty? Τι βάρος αν επιτρέπεται μια τέτοια ερώτηση για μια χρυσαφιά κυρία;

Να πω ότι τις κάνω δίαιτα το τελευταίο 3μηνο  ;D ;D

Είναι 2005 Custom 22 gold top 20th anniversary με τους μαγνήτες Dragon II,

neck WT & το βάρος της είναι γυρω στα 3.700 γραμμάρια οταν γεννήθηκε  ;D

Ασε τις 513 γιατί έγινε  πατέρας ο Σπύρος & έχει αρκετά έξοδα. :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...