trigga Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Φωνή: Κανείς Κιθάρα: Γώ Μπάσο: trilogy Ντράμς: Stylus Ναπούμ Υ.Γ.ο Flea ποιός είναι?Ο δικός μας?Πολύ φλέα βλέπω κ δεν εχω προσέξει τπτ
munchkin Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Τύμπανα : Εγώ Φωνή : Lita Ford Κλαρίνο : Γιώργος Μάγκας Μπάσο : Lemmy Kilmister Πλήκτρα : Kitaro Τέλος Γουσταρω σολο του Μαγκα με rythm session kitaro !!!!! music is the answer
RayDTutto Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 The Porcaro family... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Zooropean11 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Guitar 1: Gary Moore Guitar 2: (Αν και με τον Gary στο γκρουπ, αλλος ενας κιθαριστας ειναι περιττος, αλλα δεν βαριεσαι!) John Sykes/Jake E. Lee/ Doug Aldrich/ Zach Wylde (ενας απ'ολους) Βass: Paul McCartney Keyboards: Οποισδηποτε που να παιζει hammond B3 χωρις distortion! Drums: Πως λεγοταν ο τυπας απο τους Socrates? Πρεπει να'ταν καλος αμα μπορουσε να κρατησει τετοιους περιεργους ρυθμους! Vocals, Screaming, tantrums: Freddie Mercury! Απορω τι ειδος μουσικη θα εβγαζαν ολοι αυτοι αμα τους βαζαμε σε ενα δοματιο μαζι... Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Drums: Πως λεγοταν ο τυπας απο τους Socrates? Τρανταλίδης, και σπέρνει.... ;)
kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ας κάνω κι εγώ τις επιλογές μου... Μέχρι πέντε είπαμε; Χμμμμ..... Για να δούμε.......κιθάρα, μπασο, τύμπανα, πιάνο, και φωνή.... Χμμμμμ... Paul McCartney! :D
Zooropean11 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Ας κάνω κι εγώ τις επιλογές μου... Μέχρι πέντε είπαμε; Χμμμμ..... Για να δούμε.......κιθάρα, μπασο, τύμπανα, πιάνο, και φωνή.... Χμμμμμ... Paul McCartney! :D To θεμα με τον McCartney εχθες, αυτη η απαντηση σημερα.........Ειναι τουλαχιστον προφανες φιλε μου Kultura οτι δεν τον γουσταρεις καθολου τον McCartney! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
kultura Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2009 Άσε, ούτε τ' όνομά του δε θέλω να ακούω! Μα είναι μουσικος αυτός τώρα; Γράφει εκεί δυο χαζοτράγουδα, παίζει λάιβ προχειράτζα, και τον πληρώνουν κι' όλας; Σάμπως ποιοι πήγαν να τον δουν; Πέντε νοματέοι ήσαν από κάτω... Μου πήρε οκαθένας ένα μπάσο και νομίζει ότι είναι συνθέτης χώρια που είναι κουλός, αριστερόχειρας δηλαδή, και γκνια γκνια γνκια Άντε, ταράχτηκα πάλι βραδυάτικα... :P Πέρα από την πλάκα, χθες πήγα για ύπνο, και ήταν τόσο έντονα τα συναισθήματά μου και τόσο πολλά τα βιντεάκια που είχα δει, που τον σκεφτόμουν λες και είχαμε μιλήσει... Κοινώς, έχω πάθει την πλάκα μου!!!
Regent Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Κιθάρα - εγω Κιθάρα - Andy la Roque Μπάσο - Steve di Giorgio Φωνή - Doro Pesch Ντραμς - Sean Reinhart ......Μπαλέτο - Αφες Αλεξανδράτου ;D 8) :P TO BEER OR NOT TO BEER
kouk Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Κιθαρα-al di meola μπασσο-Lemmy Kilmister φωνη-θωδη κιθαρα 2-petrucchi και τελος αντι για ντραμσ μπακινκ τρακ το ζορμπα. τελοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς... http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση