barzucci Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους ένα καθαρά δικό μου κλιπάκι σας παρακαλώ Θάψτε ανελεητα ;D ;D ;D ;D ;D ;D Cornford MK50 καί MUSICMAN Silhouette Special Περιμένω σχόλια :'( :'( :'(
Sozos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε και στίχους είναι πολύ ευχάριστο το κλιπάκι. Για κάποιο λόγο μου ήρθε στο μυαλό η φάτσα του καρβέλα ;D ;D ;D [email protected]
barzucci Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Λες να μαι τυχερος και να κανω καριερα στην Ελλαδα σαν συνθετης μεγαλων pop επιτυχιων? ;D ;D ;D ;D ;D hahahaha Παντως μερικες φορες προτιμω αυτο το στυλ παρα να ακουω κιθαρες να βαρανε στα 400 bpm!!!! 8)
barzucci Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 κι ακομα ενα κλιπακι αρκετα μικρο με το ιδιο setup!!!!!
mentalvortex Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Βαλε και στίχους είναι πολύ ευχάριστο το κλιπάκι. Για κάποιο λόγο μου ήρθε στο μυαλό η φάτσα του καρβέλα ;D ;D ;D +1 χαχα, ναι όντως, μου άρεσε το κλιπάκι αλλά κάποια σημεία όντως θα μπορούσαν να είχαν γραφτεί από αυτόν τον μεγάλο!!!!!!!! μουσικοσυνθέτη ;D, τώρα αυτό δε ξέρω κάτα πόσο έίναι θετικό....στα lead μου άρεσε ο ήχος σου! να σε ρωτήσω κάτι barzucci, πως σου φαίνεται η συγκεκριμμένη κιθάρα? οι μαγνήτες είναι οι στοκ? πριν κάποια χρόνια είχα ενδιαφερθεί για την απόκτησή της...
mentalvortex Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 κι ακομα ενα κλιπακι αρκετα μικρο με το ιδιο setup!!!!! πολύ καλό!
Loki Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Ωραίο , όντως ο ήχος παραπέμπει σε παλιότερες δεκαετίες κάτι που προσωπικά εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα. Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand
Alex-is Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 πολυ καλο! τα τυμπανα τι ειναι? www.myspace.com/alexiguitar
barzucci Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 τα τυμπανα ειναι plugin της best service artist groove
ignantios Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2009 Λες να μαι τυχερος και να κανω καριερα στην Ελλαδα σαν συνθετης μεγαλων pop επιτυχιων? ;D ;D ;D ;D ;D hahahaha Παντως μερικες φορες προτιμω αυτο το στυλ παρα να ακουω κιθαρες να βαρανε στα 400 bpm!!!! 8) πιασιαρικο ...πολυ ωραιο ....μπραβο και εγω προτιμω τετοια παρα τα αλλα που ειπες...και ο ηχος πολυ ωραιος και το σολο σου ...μπραβο και παλι RUN FOREST....RUN!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση