AL PACINO Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 παλι το SATRIANI με τον mesa boogie road king αυτη τη φορα!με μεθυσμενο παιξιμο οποτε γνωμες προς τον ηχο μονο :P :P η κιθαρα ειναι η tom anderson που εγραψα και το αλλο κλιπακι
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Με το VG-88 θα έβγαζα παρόμοιο ήχο. Πες μας όμως τι πίνεις να ξέρουμε ;) Μπορείς και ποιό καλά ;)
z43k0 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ ο ήχος με αρέσει καλύτερα, πιο bright - ακούγεται καλύτερα και η πενιά -αν και παραμένει πολύ πιο μπάσος/ γεμάτος συγκριτικά με το αρχικό [δεν ξέρω αν ψάχνεις να το πλησιάσεις ή ένα ήχο lead γενικά], κατά την γνώμη μου θέλει περισσότερα μπασό-μεσαία, λιγότερα μπάσα - παίζει ρόλο και η τοποθέτηση του mic βέβαια. Πέρα από ήχο, όμως, το χεις [και για τα καλά] το πράγμα -άσχετα με μεθύσια και ξίδια. Rock on!
Passive Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα προσωπικα μου αρεσε ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ο ηχος. Αν ηταν να αλλαξεις κατι : Boost those mids a bit !
nuno Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ όμορφο και σαν παίξιμο και σαν ήχος. Μπράβο AL ;)
AL PACINO Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2009 το μηχανημα ειναι too much για μενα.το δινω οποτε αν καποιος ενδιαφερεται ας κοιταξει στις αγγελιες :)
kotsadoros Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2009 Χαθηκαμε μιστερ πατσινο Δοκιμασε τον με τις 2 EL34 να τρεχουν μονες τους στο power section, δε νομιζω να θες να τον δωσεις μετα. Ωραια πραγματα παντος ;)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση