AL PACINO Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 γεια χαρα σε ολους!ειχα πει οτι θα εγραφα με τον mesa boogie road king και θα το κανω και αυτο απλα σημερα βρεθηκα στο σπιτι του φιλου μου που εχει cornford mk 50 series 1!ειχα μαζι μου την tom anderson μου http://www.andersonguitars.com/cfPages/showSingleGuitarGallery.cfm?passedID=11&finishID=217&bodyWoodID=57 ετσι εκανα ενα satrianaki στα γρηγορα (στα πολυ γρηγορα ομως :P) delay:waves comp:t.c electronics (software) ελπιζω να σας αρεσει συντομα θα ηχογραφησω σπιτι μου τον road king 8)
maze Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως ακουω πιο δυνατα τα αυγα παρα την κιθαρα ;D
ignantios Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 ωραιος με πολυ ωραιο ηχο...... RUN FOREST....RUN!!!!
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Moderator Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 εγω παντως ακουω πιο δυνατα τα αυγα παρα την κιθαρα ;D zzzzzzzzt (-1karma)
eangle Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 σωστός !! και ωραίος ήχος . http://www.myspace.com/theohatz
Live_ Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Πολυ ταξιδιαρικο κομματι! μπραβο φιλε! ------------------------------------ DLL Corrupted
ted Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Παρα πολυ ωραιος κ παιχτικα κ ο ηχος!!! Τι εφφε εχεις???
Jim_arpeggiator Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 bravo γιωργο!!!!!πολυ ωραιο το κομματι!!!!Το πετυχες...!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
playloud Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2009 Φιλος, ΠΟΛΥ μπουκωμενος ηχος και "φορτωμενος" Make me fries...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση