Vodkapower Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν έχει μπει ξανά αυτο το θέμα αλλά πολύ θα ήθελα να το συζητήσω!! Ο σκόπος μου είναι να αξιολογίσω κυριως το δικό μου πρόγραμμα εξάσκησης και έπειτα να δω και κάποια καίνούργια πράγματα! Λοιπόν: 1) Οπωσδήποτε ζέσταμα ίσως κανα 20λεπτο 2) Κλίμακες μειζονες (Ιωνική, Δώρια, Φρύγια...κοκ) 3) Αρπέτζιο (ματζόρε-μινόρε 3φωνα) 4) Ακόρντα με ποικιλία ξεκινόντας με 4ης,5ης(ελλατ ή αυξ.), 6ης, 7ης κοκ 5)Ασκήσεις για πέννα, αρπίσματα, για αρηστερό χέρι και φράσεις 6) Εξάσκηση αυτιού κανα 30λεπτο ίσως και παραπάνω (με πρόγραμμα στο pc βέβαια) 7)Αυτοσχεδιασμό σε γνωστές ή και οχι ρυθμούς και τονικότητες 8) Κανα κομμάτι κυριως παίξιμο αλλά αμα υπάρχει όρεξη και ανάλυση 9) Αμα βαριέμαι ή είμαι κουρασμένος για να παίξω κοιτάζω και λίγο θεωρία (σ.σ. Αμαραντίδης) Αυτά φυσικά δεν γίνονται όλα κατα την διάρκεια μιας ημέρας. Παίρνει 3-4 ημέρες, όμως κάποια τα κάνω καθημερινά. Θα χαρώ πολύ να δώ καινούργια πράγματα και κυρίως να αναπτύξουμε μια συζήτηση σε αυτό το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση