iratus Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 einai tora dio mines pou apofasisa na arxiso na asxoloume me ti dimiourgia electronikis mousikis. gia na po thn alithia den exo eidea apo auta exo apla enan ipologisti. kapoios mou proteine to cubase sx gia na arxiso na grafo mousiki kai etsi to vrika kai douleuo me auto. pos boro omos na patao ta pliktra tou synth ? mono me to mouse einai kapos diskolo !!! opote mallon xreiazomai ena klavie. ti omos na paro ? ti ftino kai kalo boro na vro ? episis apo oti exo katalavei xreiazome mia karta ixou gia na einai simvata ola auta ? poios bori na mou protinei kati kalo kai ftino ? tha xreiasti tipota alo gia na ksekiniso ? euxaristo se osous me boithisoun na ksekiniso !!!
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Γειά σου φίλε, Υπάρχουνε πολλά που μπορείς να βρεις για να ξεκινήσεις. Μια πρόταση που τα συνδυάζει και τα δύο (Κάρτα ήχου και κλαβίε):M-Audio Ozone Στην Αθήνα θα το δεις στο κατάστημα elina. Το χρησιμοποιούνε αρκετές σχολές για εκμάθηση και είναι αξιόπιστο. Αν θέλεις κάτι καλύτερο και διαθέτεις περισσότερα χρήματα ξαναρώτα δίνοντας περισσότερες πληροφορίες γιατί υπάρχουνε πολλές επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον οικονομικό παράγοντα. Γράφουμε Ελληνικά σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Administrator Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Κοίτα κι εδώ φίλε μου και γενικώτερα ψάξε μέσα στο site, γιατί θα σου απαντηθούν πολλές απορίες. Επίσης κοίτα τους κανόνες. Welcome. Live and let Live.
dienekes Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Δημοσιευμένο 30 Ιουλίου 2005 Φίλε καλωσόρισες σε κάτι που μπορεί να είναι ένα θαυμάσιο ταξίδι ζωής για σένα! Στο περιθώριο της πετυχημένης αλλαγής τίτλου του thread θα ήθελα να σημειώσω ότι η ηλεκτρονική μουσική δεν παύει να είναι... μουσική! :wink: Θέλω να πω πως, παράλληλα ίσως με τους πειραματισμούς και τις αναζητήσεις σου, ίσως θα ήταν καλό να επενδύσεις και σε κάποια μουσική εκπαιδευτική διαδικασία, αν, απ'ο,τι κατάλαβα, δεν έχεις γενικά επαφή με τη θεωρία και την πρακτική της μουσικής. Αυτή θα μπορούσε να είναι είτε κάποια μαθήματα, είτε ακόμα και μια απλή μέθοδος αυτοδιδασκαλίας. Ας πούμε πριν λίγο καιρό πήρα για ένα φίλο αυτό: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0634006517/qid=1122762609/sr=8-2/ref=pd_bbs_2/002-9651635-9736016?v=glance&s=books&n=507846 και είναι πολύ ικανοποιητικό για να ξεκινήσεις, χωρίς πολλά περιττά. Μπορεί να σου φαίνεται από μάταιο μέχρι ανούσιο, αλλά πίστεψέ με ότι και εσύ θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο στην πορεία αν έχεις κάποια καλή βάση. :wink:
not_guilty Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2005 Υπάρχουν και άλλα πρόγραμματα τα οποία μπορούν να σου κάνουν την ζωή πιο εύκολή στην σύνθεση ηλεκτρονικής μουσικής. To Cubase Sx είναι ένα απο τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο πρόγραμμα- αλλά είναι και λίγο ιδιότροπο... Απο μία απλή κάρτα ήχου με game θύρα μπορείς να τρέξεις χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Fruity Loops ή FL studio στο οποίο μπορείς να γράψεις μουσική πολύ γρήγορα. Είναι απλό και εύχρηστο... Επίσης πολύ καλό είναι το Reason - δεν ξέρω γιατι - μια φορά το δοκίμασα και δεν μου άρεσε - αλλά αυτό είναι σαν το τζατζίκι... σε κάποιους αρέσει.. και σε κάποιους όχι ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
mrpc Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2005 Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2005 Επίσης πολύ καλό είναι το Reason - δεν ξέρω γιατι - μια φορά το δοκίμασα και δεν μου άρεσε - αλλά αυτό είναι σαν το τζατζίκι... σε κάποιους αρέσει.. και σε κάποιους όχι Σωστός :D :D www.pramnos.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση