a.nik Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω ένα παρόμοιο θεματάκι με αυτό ... http://www.noiz.gr/index.php?topic=156170.0 Θέλω να συγχρονίσω τα arpeggiators του Motif XS με αυτά ενός Yamaha ΜΜ6 ... Πατώντας όμως το tap tempo button στο ΜΜ6 , αρχίζουν να παίζουν και τα δύο patterns - και απο τα δύο synths - ταυτόχρονα . Πετυχαίνω έτσι το τέμπο , αλλά πώς μπορώ να το συγχρονίζω χωρίς να ξεκινάνε ταυτόχρονα τα patterns , και να ξεκινάει μόνο του motif ας πούμε ?? Δεν ξέρω αν με καταλάβατε ...:D Ελπίζω να μπορεί καποιος να βοηθήσει ! Thanx, Νίκος
a.nik Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Να υποθέσω ότι δεν υπάρχει καμία ιδέα ε ... ? ???
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 αλλά πώς μπορώ να το συγχρονίζω χωρίς να ξεκινάνε ταυτόχρονα τα patterns Πως είναι δυνατόν να είναι συγχρονισμένα και να μην ξεκινάνε ταυτόχρονα; Να ξεκινάει το δεύτερο με χρονική καθυστέρηση π.χ.; Αν ναι, τότε προτείνω να βάλεις κενά μοτίβα (όσης διάρκειας χρειάζεσαι) πριν ξεκινήσουν να ακούγονται μαζί. Εννοείται ότι και σε αυτή την περίπτωση θα είναι συγχρονισμένα από την πρώτη χρονική στιγμή. Απλά το δεύτερο δεν θα ακούγεται.
a.nik Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2009 Εννοώ ότι θέλω να έχουν το ίδιο τέμπο και όχι να ξεκινούν ταυτόχρονα υποχρεωτικά - το ένα ας πούμε να μπαίνει πιο μετά ! Πατώντας το ταπ τεμπο ξεκινάνε ταυτόχρονα , ενώ εγώ θέλω απλά να "πάρουν" το τέμπο που θέλω π.χ. των κρουστών και να ξεκινήσουν όταν πατήσω το play ή όταν παίξω ! Με το ταπ τέμπο να συγχρονιστούν απλά , χωρίς να ξεκινήσουν αμέσως ... Κάτι κάνω λάθος ... αυτό είναι σίγουρο ! Απλά μήπως καταλάβει κανείς τι είναι αυτό ! Θα μου πεις , έτσι όπως τα λέω .... ποιός να καταλάβει ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση