member2006 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 α ρε τυχερακια .... καλοπαικτος και οποτε μπορεις κανε και καμμια βολτα απεναντι 8) α θελω και εγω μια anderson αλλα στο αλλο χρωμα γιατι ειμαι μελαχρινος και δεν μου πανε τα σκουρα... ;D ;D ;D http://s267.photobucket.com/albums/ii309/tasos23
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) You are wrong f**ked and overatted...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) +10 ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!! What frequency are YOU getting?
thanasis b Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 O λαός θέλει κλιπάκια ΤΩΡΑ!!!! 8) αν κανεις κλιπακια με διαφορες ρυθμισεις (blues rock clean metal) θα σου ειμαστε ολοι υποχρεοι!!!λολολ
prog13 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Θελουμε: κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King στο δωματιο σου :P κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King σε live :P κλιπακια,φωτογραφιες απο τον Road King σε προβα :P Οχι τωρα,ΧΤΕΣ!!!! Υ.Γ δεν πιστευω να νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος ε? ;D Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp
eangle Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Καλοπαιχτος !! τον είχα παίξει στο γνωστό music store στην Κολονία πραγματικός King http://www.myspace.com/theohatz
AL PACINO Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 διαπραγματευομαι με το κοριτσι μου να μου ποζαρει με το gear για να ειναι μεγαλυτερη η απολαυση του κοινου ;) ;) .......
St4rg4z3r Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 διαπραγματευομαι με το κοριτσι μου να μου ποζαρει με το gear για να ειναι μεγαλυτερη η απολαυση του κοινου ;) ;) ....... Κορίτσια έχουμε! Mesa Boogie δεν έχουμε, και θέλουμε να δούμε/ ακούσουμε... :P Ad astra per alia fideles...
AL PACINO Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 καλα ντε... :-\ εγω για καλο το ειπα....
jmone Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2009 πιστεύω ότι μόνο εγώ και ο kwstas79 είμαστε ικανοί για να απολαύσουμε το μεγαλείο σου είσαι πολύ μπροστά αγόρι μου ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση