Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Λοιπόν,έκανα ένα προχειρο search και δεν βρήκα κάποιο ανάλογο thread οπότε:

Χρειάζομαι ένα φορητό wav-mp3 recorder για ηχογράφηση εμού(όχι του πτηνού) και της κιθάρας μου (ηλεκτρασκουτική) καθώς και για backup κάποιων διαλέξεων σε αμφιθέατρο.

Το μάτι μου έχει πέσει στα:Zoom H-4 και του μικρότερου Zomm H-2 και M-Audio Microtrack II

Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει κάποι/α από αυτά ώστε να μου πει καμιά γνώμη?

Βασικά προσανατολίζομαι ήδη προς τα Zoom αλλά με χάλασαν κάποια reviews που μιλάνε για θόρυβο στα ins και χαμηλά levels.

Αναμένω γνώμες  :)

Δημοσιευμένο

Thx για τη γρήγορη απάντηση  :)

To 'χω τσεκάρει αλλά είναι 50Ε ακριβότερο και του λείπουν οι usb audio οδηγοί...βασικά αυτό το τελευταίο είναι και το μεγάλο ατού των Zoom  ;)

Anyway αν το έχεις χρησιμοποιήσει πες καμιά εντύπωση.

Δημοσιευμένο

το dr1 μου φάνηκε ποιο ποιοτικό και το σύνδεσα usb και το χρησιμοποίησα και σαν εξωτερικό σκληρό ;D

δοκίμασε ότι μπορείς αλλά και πάλι μην περιμένεις καμιά κρυστάλλινη ποιότητα σε κανένα

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ

Δημοσιευμένο

Έχω το H-2 και είναι εξαιρετικό από θέμα ποιότητας εγγραφής, τόσο από τα μικρόφωνα όσο και από line. Έχω γράψει συναυλίες, ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις, από κασέτες και line in από κονσόλα. Γράφει WAV & MP3 σε διάφορες αναλύσεις, έχει compressor & auto gain, mono mix κλπ

Το μόνο -κατά κάποιο τρόπο- αρνητικό στοιχείο είναι τα κουμπιά του που είναι λίγο ασαφή στην αίσθηση και θέλουν προσοχή.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...