Sozos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας ενδιαφέρουν τα λεφτά.Διαθέτουμε και λίγο πάνω από χιλιάρικο αρκεί το αποτέλεσμα να είναι ΚΟΡΥΦΗ Τότε και το g system και το fractal είναι στις επιλογές σου απλά με το δευτερο θες και external floor controller. [email protected]
george_the_jack Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Τότε και το g system και το fractal είναι στις επιλογές σου απλά με το δευτερο θες και external floor controller. Άρα μάλλον το G system παιδιά ε..... Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 http://cgi.ebay.com/Vox-Tonelab-Se_W0QQitemZ290294977167QQcmdZViewItemQQimsxZ20090209?IMSfp=TL090209228007r17038 Υπαρχει και αλλου ομως, κανε search στο Noiz. Θα βρεις κανα δυο εκατομμυρια θεματα Make me fries...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Τι ακριβώς εννοείς "πεταλιέρα"? Θέλεις εξομοιώσεις καμπινών και ενισχυτών για direct ηχογραφήσεις ή παίξιμο μέσα από power amps και κονσόλα? Θέλεις μόνο εφφέ? To Fractal που αναφέρθηκε είναι ένα πλήρες σύστημα (και το καλύτερο αυτή τη στιγμή) για εξομοίωση ολόκληρου του signal chain. Το G-System από την άλλη έχει μόνο (πολύ καλά και πολλά) εφφέ. Ξεκαθάρισε σε παρακαλώ ποιες είναι οι απαιτήσεις, ώστε να πάρεις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. ;) :) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
Zooropean11 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Τωρα που τεθηκε το ζητημα, να πω πως ψαχνω μια Tonelab SE. Μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω; Gibson Les Paul, Vox AC30, και ξερο ψωμι!
Sozos Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγω με αυτη, με τις δικες μου κιθαρες και με τα δικα μου ΧΕΡΙΑ βγαζω ακριβως αυτα που λες Παντα ομως παιζοντας Η με τον Marshall jcm800 μου, η με τον 50/50 Mesa Boogie τελικο μου με 4x12 καμπινα Καλά εννοείτε οτι αν πάρεις τέτοιο μηχάνημα και πας να το βάλεις σε κανενα mg15 τα πετάς τα λεφτά σου. Για τον TGL που τον μπέρδεψα, σόρρυ κιόλας, έχει δίκιο. Τα tc electronics δεν έχουν προσομειώσεις, έχουν drive και λοιπά αλλά όχι προσομειώσεις. Οπότε αν θες καμπίνες ενισχυτές και λοιπά τα ξεχνάς. [email protected]
george_the_jack Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Τι ακριβώς εννοείς "πεταλιέρα"? Θέλεις εξομοιώσεις καμπινών και ενισχυτών για direct ηχογραφήσεις ή παίξιμο μέσα από power amps και κονσόλα? Θέλεις μόνο εφφέ? To Fractal που αναφέρθηκε είναι ένα πλήρες σύστημα (και το καλύτερο αυτή τη στιγμή) για εξομοίωση ολόκληρου του signal chain. Το G-System από την άλλη έχει μόνο (πολύ καλά και πολλά) εφφέ. Ξεκαθάρισε σε παρακαλώ ποιες είναι οι απαιτήσεις, ώστε να πάρεις πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις. ;) :) Μας ενδιαφέρει ο προαναφερθείς ήχος και να μην εξαρτώμαστε από τις μπαχατέλες ενισχυτές που συναντούμε στα κατά τόπους στούντιο. Όσο το δυνατόν να είναι ο ήχος στάνταρ και αυτόνομος από ενισχυτή. Διαθέτουμε ένα marshall ένα peavey (50άρηδες αμφότεροι λαμπάτοι) Stuck to heavenly melodies...
playloud Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν οι ενισχυτες σας δεν εχουν καμπινα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παρετε ηχους Europe, Malmsteen, Whitesnake κλπ Make me fries...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Μας ενδιαφέρει ο προαναφερθείς ήχος και να μην εξαρτώμαστε από τις μπαχατέλες ενισχυτές που συναντούμε στα κατά τόπους στούντιο. Όσο το δυνατόν να είναι ο ήχος στάνταρ και αυτόνομος από ενισχυτή. Διαθέτουμε ένα marshall ένα peavey (50άρηδες αμφότεροι λαμπάτοι) Σε αυτή την περίπτωση, αν ΔΕΝ κουβαλάτε ενισχυτές, όντως το Axe-Fx, όπως λένε ΟΛΟΙ όσοι το άκουσαν/έπαιξαν, είναι το απόλυτο μηχάνημα. Περιμένω να κανονιστεί να έχω κι'εγώ αυτή την εμπειρία, αλλά βασίζομαι στα λεγόμενα ανθρώπων που εκτιμώ πολύ και όχι σ'αυτά που διάβασα απλώς στο Internet. ;) Μακάρι αυτός (ο ένας και μοναδικός απ'όσο γνωρίζω) στο forum που το έχει, να βγει να πει τη γνώμη του. ;) Βασικό αρνητικό: είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, 1500-2000 ευρώ, ανάλογα με την έκδοση. Για κάτι φτηνότερο οι λύσεις είναι πολλές, από Boss, Vox, Digitech και πολλούς άλλους κατασκευαστές. Βρωμάει ο τόπος για να είμαστε ακριβείς... ;D Αλλά μιας και ρώτησες ποιο είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ, αυτό είναι: http://www.fractalaudio.com/products-fa-axefx.html Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing
george_the_jack Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 OP Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν οι ενισχυτες σας δεν εχουν καμπινα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παρετε ηχους Europe, Malmsteen, Whitesnake κλπ Κανένα απτό παράδειγμα καμπινάτου??????? Stuck to heavenly melodies...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση